Veur Klassiek: Camus Trio

CAMUS TRIO "Drie kersverse professionals"
donderdag 7 december 2017 20:30 uur
€ 16,00
Theaterzaal
  • Muziek

Programma:
A. Dvořák – Dumky trio, op. 90
J. Haydn – Piano Trio in F# klein, Hob. XV: 26
D. Shostakovich – Piano Trio nr.2 in E klein, op. 67

Raquel Garzás, Luis Caballero en Pau Marquès komen uit drie verschillende regio’s in Spanje: Castiliaanse Hoogvlakte, oevers van de rivier Ebro en de Middellandse Zee. Zij vinden een gezamenlijke pad in Nederland,  waar  ze voor hun Master studeren. Drie sterke persoonlijkheden met een gedeelde passie: samen de muziek bedenken en te spelen, en daardoor het publiek inspireren.

Zij willen graag  hun werk aan de Algerijnse  filosoof en schrijver Albert Camus wijden. Camus Trio laat zich inspireren door zijn geschriften over de non-conformistische geest, rebellie tegen onrechtvaardigheid, absurditeit, vitaliteit, liefde en tederheid.

In de conservatoria van Utrecht, Den Haag, Zaragoza en Barcelona hebben zij coaching ontvangen van het Utrecht String Quartet, Viola de Hoog, Osiris Trio, Timora Rosler, Quartet  Casals en Cuarteto Quiroga. Zij  hebben hun passie voor kamermuziek met het CamusTrio gedeeld en zij hebben het Trio geleerd om de retoriek van de muziek te zoeken, de eigen expressiviteit, kleuren en klank rijkheid te ontwikkelen.

Camus Trio  heeft concerten  uitgevoerd  in verschillende  Nederlandse  zalen.  Ze  zijn  ook door Radio 4 – AvroTros geïnterviewd  en  zijn opgetreden in het programma Opium Muziek.

Er kunnen geen reacties achtergelaten worden.

Blijf op de hoogte

Volg ons via de RSS feed, Twitter en Facebook.
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief hier