Oeloek

Foto: Scala Photography

De voorstellingen van Oeloek barsten letterlijk van de energie: een hilarische achtbaan van muzikaal geweld, krankzinnige dialogen en visueel spektakel. Je valt van de ene verbazing in de andere en je staat altijd op het verkeerde been. De idiote figuren vliegen je om de oren en je vraagt je af: hoe krijgen ze het verzonnen?

De vorige drie cabaretvoorstellingen van Oeloek werden door pers en publiek bejubeld. En niet zonder reden. Het cabaret van Oeloek is niet alleen hilarisch maar ook volstrekt uniek.
‘De ene sketch is nog vindingrijker, gekker en grappiger dan de andere. Tragikomedie van de bovenste plank’ (Trouw).
‘Deze viermansfragmentatiebom wint en verbrijzelt harten’ (Volkskrant).

Dit seizoen komt Oeloek met ‘Droeftoeters’. Een voorstelling vol met zelfverklaarde winnaars en kampioenen. Van een doodsbange geestuitdrijver tot een één-benige tapdanser, en van een stokdove pianostemmer tot een aan sigaretten verslaafde gezondheidsgoeroe: allemaal zien ze zichzelf als het allerbeste wat de wereld is overkomen.

Gratis DVD bij 2 toegangskaarten voor Droeftoeters:

Droeftoeters is een ode aan de wannabe, de brulaap, de blufkoning, de tofdoener, de patjepeeër, de blaaskaak en al die andere prutsers die denken dat ze heel wat zijn. We laten ze nog één keer hoog van de toren blazen, voordat ze naar beneden struikelen.

Over Oeloek

‘Van absurd naar schrijnend en van keihard en grof naar liefdevol, Tragikomedie van de bovenste plank’ – Trouw

‘Ontroering, plaatsvervangende schaamte, verbijstering, een schaterlach en op de beste momenten allemaal tegelijk’ – Parool

‘Energieke voorstelling met sterkte teksten’ – Theaterkrant

‘Wat een energie en originaliteit!’ – Jochem Myjer

Trailer vorig programma:

Er kunnen geen reacties achtergelaten worden.

Blijf op de hoogte

Volg ons via de RSS feed, Twitter en Facebook.
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief hier