TRYO

trio cabaretiers try-outen
donderdag 17 mei 2018 20:30 uur
€ 12,50
Zaal Backstage (ingang via steeg naast theater)
  • Cabaret


Een avondvullende voorstelling waarin drie comedians/cabaretiers ieder 30 minuten van hun nieuwe voorstelling try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt Grappige Zaken deze cabaretiers naar het theater! TRYO brengt wisselende line-ups, waarbij ook gastoptredens verwacht kunnen worden van cabaretiers die niet zijn aangesloten bij Grappige Zaken.

Deze avond zal in de zaal backstage plaatsvinden welke speciaal voor deze voorstellingen omgebouwd zal worden tot gezellige theaterclub

Line-up 9 november:
Presentator: Arjan Kleton
1. VIctor Luis van Es (30min)
2. Klaas Prins(30min)
– pauze-
3. Bart Melief (30min)

Biografieën

Victor Luis van Es
Victor Luis van Es is verassend ervaren voor een comedian van zijn jonge leeftijd: hij debuteerde op zijn 19e en heeft sindsdien gespeeld op allerlei podia, waaronder Lowlands. Victor deelt zijn gevoelens en ervaringen op zo’n manier dat je niet alleen lacht, maar de dingen ook daadwerkelijk op zijn manier gaat zien: niet zwart, niet wit, niet grijs, maar kleurrijk! Victor behoort sinds enkele jaren tot de vaste kern comedians van Comedy Café Amsterdam en behaalde de finale van Cameretten in 2016.

 

Klaas Prins
Klaas Prins verrast je met zijn energieke humor en absurde wendingen. Hij is ontwapenend, muzikaal, verhalend en altijd onvoorspelbaar. Klaas won de publieksprijs van het Leeuwarder Cabaret Festival, schreef voor tv programma’s als Beste Kijkers en de Quickest Quiz en was de vaste presentator van Humor TV. Op dit moment werkt Klaas aan zijn eerste avondvullende programma.

 

Bart Melief
Bart Melief (1982) houdt van snelle, harde humor over zichzelf en de wereld. Bewust zoekt hij grenzen op om er overheen te gaan. Altijd op zoek naar dingen die waarde hebben, die energie geven, die je wakker
houden als mens. In 2014 was hij finalist van het Leids Cabaretfestival, in 2012 won hij het Leeuwarder Cabaretfestival van
2012 en hij kreeg in 2010 de persoonlijkheidsprijs van het Groningen Studenten Cabaretfestival. Melief is een van de vaste spelers van het Comedycafé Amsterdam en hij toert langs Nederlandse scholen met een autobiografische voorstelling over pesten: Klappen voor Bart.

Arjan Kleton (presentator)
Arjan Kleton (1975), ging eind 2014 voor het eerst als stand-up comedian het podium op, bijna 40 en een bucketlist. Dat was meteen een succes, dus ging Arjan er helemaal voor en met zijn kenmerkende enthousiasme zette hij flinke stappen in het comedy circuit. Exact een jaar na zijn 1e optreden, in Oktober 2015, won hij de Publieksprijs Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam.

Er kunnen geen reacties achtergelaten worden.

Blijf op de hoogte

Volg ons via de RSS feed, Twitter en Facebook.
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief hier