Ga naar de inhoud

Actievoorwaarden Super-de-luxe avond uit

Wat kun je winnen:
Je wordt de dag van de voorstelling thuis opgehaald met een luxe limousine die je vervolgens naar hotel Central Park in Voorburg brengt (kijk op centralparkvoorburg.com). In je comfortabele hotelkamer kun je je opfrissen voordat je gaat genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Je wordt (alweer per limousine) naar het theater gebracht waar je kunt genieten van de voorstelling die je in de voorverkoop hebt geboekt. Na afloop ga je per limousine terug naar het hotel. ’s Ochtends ontwaak je in je prachtige hotelkamer om daarna te genieten van een luxe ontbijt, waarna je door de limousine weer thuis wordt gebracht.

De winnaar van deze unieke avond uit zal dinsdag 1 maart 2022 bekend worden gemaakt via een 
e-mailnieuwsbrief en de sociale mediakanalen @hetveurtheater. 

 1. Deze winactie wordt aangeboden door Stichting Het Veur Theater. (hierna: ‘Het Veur Theater’.
  Deze winactie wordt hierna de Winactie genoemd.
 2. Deze actievoorwaarden (hierna: ‘de Voorwaarden’) zijn van toepassing op de Winactie. Door deel te nemen aan deze Winactie gaat u akkoord met de Voorwaarden.  
 3. Deelnemer aan de actie is iedereen die minimaal 2 kaarten koopt voor een voorstelling t/m juni 2022 en tijdens het aankoopproces aangeeft mee te willen doen aan deze winactie. De deelnemer (de persoon die de kaarten koop en zijn/haar gegevens achterlaat) moet 18 jaar of ouder zijn.
 4. Medewerkers van Het Veur Theater zijn uitgesloten van de Winactie.
 5. De winactie loopt van 25 januari 2022 t/m 28 februari 2022. Deelname aan de winactie na deze periode is niet meer mogelijk.
 6. De Winactie kent 1 prijswinnaar die 1 persoon mee mag nemen. De prijswinnaar wint 1 overnachting voor maximaal 2 personen bij Central Park Voorburg, inclusief diner en ontbijt en vervoer van huis, naar het hotel en naar het theater en weer terug.
 7. De winnaar wordt gekozen door middel van een onafhankelijke trekking op 1 maart 2022.
 8. De prijswinnaar wordt bekendgemaakt op 1 maart 2022 via een e-mailnieuwsbrief en de sociale mediakanalen @hetveurtheater.
 9. Indien Het Veur Theater binnen 2 werkdagen geen contact heeft kunnen leggen met de beoogde prijswinnaar, heeft Het Veur Theater het recht de prijs voor de beoogde winnaar te laten vervallen en een andere winnaar te selecteren.
 10. De overnachting moet plaatsvinden voor 1 juli 2022. Een datum wordt in overleg gekozen uit de door de deelnemer geboekte voorstellingsdata.
 11. Alle door de deelnemer verstrekte persoonsgegevens worden in overeenstemming met de AVG verwerkt.
 12. Het Veur Theater is niet aansprakelijk voor door de deelnemer geleden verlies of schade, die voortvloeit uit of verband houdt met het deelnemen aan de winactie, onderwerp/inhoud van de inzendingen en/of de ter beschikking gestelde prijs.
 13. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of in natura.
 14. Over de uitslag van de Winactie kan niet worden gecorrespondeerd en aan deelname kunnen geen rechten worden ontleend.
 15. Het Veur Theater behoudt zich het recht voor om de Actievoorwaarden te allen tijde op enige wijze te wijzigen, aan te vullen of de Winactie stop te zetten zonder daarvan nadere aankondiging te doen, zonder dat Het Veur Theater daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van enige schade is gehouden jegens de deelnemers. De herziene versie zal zo spoedig mogelijk op de internetpagina worden geplaatst, voorzien van een datum.
 16. De prijswinnaar van de Winactie stemt ermee in dat zij eventuele pers te woord zullen staan over de winactie en herkenbaar in beeld gebracht kunnen worden in persuitingen, op de website van Het Veur Theater en de social media kanalen van Het Veur Theater.
 17. Vragen of klachten over de Winactie kunnen kenbaar worden gemaakt aan Het Veur Theater via kaartverkoop@hetveurtheater.nl onder vermelding van ‘Super-de-luxe avond uit winactie’.

versie 21 januari 2022