Meteen naar de inhoud

Bereikbaarheid

Met de auto:

Van maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 18:00 uur mag u maximaal 1 uur op de Damlaan en 2 uur in de parkeergarage onder het Damplein (3 min lopen, open tot 00:00 uur) parkeren met een blauwe schijf. Tevens is er achter het theater (Rijnlandstraat) voldoende gratis parkeergelegenheid zonder restrictie of u kunt parkeren bij het gemeentehuis aan de Koningin Wilhelminalaan (5 min lopen).

Parkeerapp
Het vinden van een vrije parkeerplek in Leidschendam centrum is een stuk makkelijker. Met de nieuwe parkeerapp: ‘Parkeren LV’ kan er vanaf 21 december sneller een parkeerplek in het centrum worden gevonden. De parkeerplekken achter het theater staan (nog) niet in deze App alsmede de parkeerplekken in de parkeergarage.

Parkeren LV is te downloaden in de Google Playstore en de Appstore. Deze app, die voor het eerst in Nederland in onze gemeente geïntroduceerd wordt, wijst gemakkelijk de weg naar vrije parkeerplekken in Leidschendam centrum. Meer informatie is hier te vinden.

Met het openbaar vervoer:

  • Station “Leidschendam-Voorburg” met metro E, tram 3 en tram 4 is op 16 minuten lopen (of neem bus 45 of 46 vanaf het station). 
  • Station “Voorburg, Oosteinde” met tram 19 is op 10 min lopen (of ook overstappen op de bus vanaf daar)
  • Bushalte “Damlaan” is op 100 meter afstand met de buslijnen 45 en 46.