Ga naar de inhoud

Bereikbaarheid

Met de auto:

Van maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 18:00 uur mag je in de directe omgeving van het Veur Theater 1 of 2 uur parkeren met een blauwe schijf.

Rood omlijnd gebied:

Maximum parkeerduurmax. 1 uur
Maandag t/m zaterdag van 8.00 – 18.00 uur

Damlaan, Damplein, Damstraat, Kerkstraat, Molenpad, Sluiskant, Sluisplein, Zaagmolenstraat

Rood omlijnd gebied:

Maximum parkeerduurmax. 2 uur
Maandag t/m zaterdag van 8.00 – 18.00 uur

Zonder restrictie kan je o.a. parkeren bij het gemeentehuis aan de Koningin Wilhelminalaan (7 min lopen), klein parkeerterrein aan de Oude Trambaan (3 min lopen) of het Hoogheemraadplein (4 min lopen).

Parkeerapp
Het vinden van een vrije parkeerplek in Leidschendam centrum is een stuk makkelijker. Met de nieuwe parkeerapp: ‘Parkeren LV’ kan er vanaf 21 december sneller een parkeerplek in het centrum worden gevonden. De parkeerplekken achter het theater staan (nog) niet in deze App alsmede de parkeerplekken in de parkeergarage.

Parkeren LV is te downloaden in de Google Playstore en de Appstore. Deze app, die voor het eerst in Nederland in onze gemeente geïntroduceerd wordt, wijst gemakkelijk de weg naar vrije parkeerplekken in Leidschendam centrum. Meer informatie is hier te vinden.

Met het openbaar vervoer:

  • Bushalte “Damlaan” is op 1 minuut lopen, met de buslijnen 45 en 46.
  • Tramhalte Oosteinde is op 10 minuten lopen, met tramlijn 19
  • Station “Leidschendam-Voorburg” is op 16 minuten lopen (of 5 min met bus 45 of 46), met metro E en tramslijnen 3 en 4.