Zondag 31 mei – 15:00 uur: Celine Cairo – in concert!

bestel_kaarten
€16,00 – €12,00 (speciale Facebook Actie met promotiecode FBCC3105)

zondagmiddagconcertreeks

Tijdens de zondagmiddag concertreeks is er na het concert tijd genoeg om na te praten in het theatercafé met de muziek nog in de oren én bieden wij u tevens heerlijke hapjes aan wat de gezellige middag compleet maakt!

 

Foto: Jos Kottmann

Foto: Jos Kottmann

[highlight]Maak kans op een gesigneerde EP bij aankoop van 2 toegangskaarten![/highlight]
(Bestel 2 toegangskaarten en mail uw bestelnummer naar kaartverkoop@hetveurtheater.nl om kans te maken.)

Celine Cairo (1990) is zonder twijfel een van de meest veelbelovende singer-songwriters van het moment. Het grote publiek maakte kennis met haar bijzondere stem in De Wereld Draait Door, toen pas 19 jaar oud. Ze trad al op in Paradiso, het Concertgebouw en Carnegie Hall en veroverde vele harten via Youtube.

Cairo studeerde zang en gitaar aan het Conservatorium van Amsterdam en besloot na twee jaar haar eigen weg te gaan. Zonder papiertje maar met steun van haar producer Fin Greenall (Fink) maakte ze haar 2e EP “Follow”. Ze ontving lovende recensies en reacties van haar publiek en behaalde wederom de Itunes Top 10. Het drieluik verteld over blind vertouwen, onbeantwoorde liefde en het eenzame verwerkingsproces van liefdesverdriet. Door LFL Mag werd geschreven: “Nergens wordt het te sentimenteel, dat zit hem in de pure en geloofwaardige Eva Cassidy-achtige voordracht van Cairo”.

2014 is het jaar dat Cairo haar debuutalbum maakt en het jaar dat ze haar 2e theaterseizoen ingaat. We nodigen u uit een concert van deze bijzondere verschijning te komen meemaken, hier leest u eerdere reacties van het publiek.

Bernard:
Celine.. wat een stem, wat een unieke sound! Diepgang en finesse.. je roept de muzikale trance niet alleen bij jezelf maar ook bij de luisteraar op.. Subliem!

Wendy:
Celine, je zingt recht in mijn hart. Wat een stem, wat een teksten en wat een begeleiding! Bij ‘More’ houdt je het niet droog.

Guy:
Thanks for a beautiful show – When you sang More and Got me Good, the music touched me in a way that made me feel how fortunate I was to be there. Being able to say hello to you and Mart at the end made the night even more special. Hope I didn’t freak you out too much telling you I’d come from London to see the gig(…).