Dinnershow met Veronique Sodano in De Heerlijkheid!

Beleef Veronique Sodano tijdens de Dinnershow in De Heerlijkheid (ons zusterbedrijf) ter ere van het 5 jarig bestaan op woensdag 18 februari! Geniet van het keuzemenu en concert voor €35,00 p.p.
Reserveer hier
(Ontvangst tussen 18:30 en 19:00 uur)

© hansspeekenbrink.nl All rights reservedVeronique Sodano is een zangeres van uitersten; van kleine intieme liedjes tot strot opentrekken en gaan. Ze geeft alles; altijd… een optreden is niet geslaagd als ze niet bezweet het podium af loopt. Haar stem verleidt, maakt vrolijk, emotioneert, doet pijn en geeft energie; heel veel energie. Als je naar een concert van Veronique & de Diva Sodano band bent geweest heb je zin om te gaan, om te doen, om te leven!
Omringd door de beste muikanten van Den Haag en Rotterdam maakt Veronique Sodano muziek die zich moeilijk in een hokje laat plaatsten; één kwalificatie is in ieder geval op zijn plek: goede muziek! Maar om dan toch een idee te geven: van pop tot jazz tot luisterliedjes.

Eind november 2013 is haar debuut cd Zolang ik maar bij jou kan zijn (eigen beheer) uitgekomen.

Quotes uit de media:

sodanoTelegraaf
“Ze verleidt haar publiek met het verhalende Tot haar dood hen scheidt, met het sterke Als alles al gezegd is en het jazzy nummer Laat mij maar liggen. Bij een liedje als Hier ben ik thuis, waarin ze haar liefde voor vaderland Italië bezingt, voel je de zon bijna branden… Haar stem, haar muziek en haar warme persoonlijkheid zijn nu al onweerstaanbaar.”

CultuurPodium.nl
“Zolang ik maar bij jou kan zijn bevat 14 heerlijke tracks met vrolijke, gevoelige en vooral rakende nummers van een muzikaal niveau waar je u tegen zou zeggen – maar daar is deze artieste toch echt te sympathiek voor.”

Cultuurbewust.nl
“Sodano weet hoe ze klein moet zingen én hoe ze alle registers kan opentrekken. En dat ogenschijnlijk zonder moeite.”