Don 6 maart 2014: Jonge Honden – 3 x jong cabaret talent!

jongehondenDatum: donderdag 6 maart 2014
Aanvang: 20:30 uur
Prijs: € 12,50

bestel_kaarten

Jonge honden is een avond cabaret van drie jonge cabaretiers die hun solo programma laten zien.  Ze willen zo veel mogelijk spelen, daarom hebben ze de krachten gebundeld en zijn ze samen op tournee. De cabaretiers zijn:

Rajko en z’n broer
Rajko is 19 jaar. Sinds februari 2012 actief, zowel als cabaretier als stand-up comedian. Hij stond in de finale van het Utrechts  Cabaret Festival en het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival, en was te zijn bij de Comedy Factory op RTL4! Daarnaast is hij veel te zien op stand-up podia, zoals Toomler in Amsterdam, de thuisbasis van comedytrain. Ook schrijft Rajko voor 7days, de opvolger van Kidsweek. Samen met Yuri, zijn broer, speelt hij nu in het duo ‘Rajko en zijn broer.’

Steffen Brinkhaus kan er donderdag helaas niet bij zijn vanwege persoonlijke omstandigheden. Victor Luis van Es vervangt hem:
Victor Luis van EsVictor Luis van Es
Deze jonge stand-up comedian en cabaretier (24 jaar) gaat hard. Hij stond al in de halve finale van het Leids Cabaret Festival en daarna maakte hij stappen: The Comedy Factory op RTL4 met Najib Amhali en in de zomer stond hij op Lowlands. Hij neemt je mee met zijn snelle grappen en unieke observaties.

Tom Lash
Tom is 19 jaar, en komt uit Den Haag. Met zijn programma REM haalde hij in 2012 de finale van Cameretten (als jongste finalist ooit), en tourde door het land met de finalistentournee. In 2013 staat hij in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Bij beide festivals was de jury erg onder de indruk, en vooral blij dat er nog jonge geëngageerde cabaretiers bestaan.