Evenementen

Het team van Het Veur Theater is gespecialiseerd in de creatie van bijzondere belevenissen. Graag denken wij met u mee bij het organiseren van uw evenement. Of u nu een bijzonder lichtplan nodig heeft, advies en organisatie op het gebied van programmering of volledige catering bij uw feest of voorstelling. De jarenlange ervaring van de medewerkers van Het Veur Theater staat tot uw beschikking.

In de balk aan de rechterkant vindt u meer informatie over arrangementen en mogelijkheden ->

Verhuur Theaterzaal:
kerstproeverijHierin kunnen maximaal 101 gasten een voorstelling of evenement bijwonen. Het Podium heeft een oppervlakte van ca. 60 m2. Natuurlijk is dit podium bij uitstek te gebruiken voor de diverse vormen van podiumkunsten waarbij direct contact met het publiek aanwezig is, maar daarnaast is het ook uitstekend geschikt voor congressen, seminars en (product) presentaties op kleinere schaal. Alle faciliteiten, licht, geluid maar ook beamer met scherm (4 x 3 meter) staan tot uw beschikking.
(Maximale toegestaan geluidsniveau: 85dB tot 23:00 uur)

Verhuur Theatercafé:
De foyer van Het Veur Theater is zeer uniek. De bijzondere architectuur van de voormalige kerk is nog zichtbaar, samen met de gekozen kleurencombinatie zorgt dat voor een luchtige, heldere en toch intieme huiselijke sfeer. Zowel de beneden als de bovenverdieping met bamboevloer is multifunctioneel en te gebruiken voor o.a. recepties, borrels, bruiloft, feest, high tea, vergaderlocatie of ledenbijeenkomst.
(Maximale toegestaan geluidsniveau: 85dB tot 23:00 uur)

Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen:

[si-contact-form form=’2′]

Tags: