Event Support Holland partner Het Veur Theater

buitenbord_grootBuitenreclame, dat is het domein van Event Support Holland. In 25 Nederlandse gemeenten verzorgt het bedrijf uit Woerden de reclame langs de openbare weg. Voor Het Veur Theater zijn zij dit jaar betrokken als sponsor om extra attentiewaarde te verzorgen. Zij enthousiasmeren potentiële bezoekers en deelnemers met de kracht van herhaling en wij zijn het bedrijf zeer dankbaar voor de sponsoring!

Event Support Holland is een trotse partner van Stichting Het Veur Theater. Op dit moment is de campagne ter promotie van ons cursusaanbod, mede dankzij Event Support Holland, in de gehele gemeente Leidschendam-Voorburg zichtbaar.

Over Event Support Holland: in ruim 15 jaar heeft Event Support Holland zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler op het gebied van buitenreclame. Het bedrijf is gespecialiseerd in dubbelzijdige A0-displays, flexibel inzetbare driehoeksborden en beweegbare billboards. Zij werken door heel Nederland en begeleiden de klant bij het gehele proces, van communicatieadvies tot de uiteindelijke plaatsing en het onderhoud van de borden.

Bekijk deze website voor meer informatie www.eventsupportholland.nl