Ga naar de inhoud
v.l.n.r. Alfred van Kesteren (Penningmeester Het Veur Theater), Astrid van Eekelen (Wethouder Gemeente), Thea Visser (Penningmeester Theater Ludens)

Samen met de gemeente en Theater Ludens hebben wij afspraken kunnen maken waardoor wij verder kunnen met de programmering voor seizoen 2020-2021 én de samenwerking voor de langere termijn.

Het was voor ons spannend of we door konden gaan met de programmering voor het komend seizoen. Aan de vele vragen van onze bezoekers in het theater te merken vonden zij het ook zeer spannend of wij er komend seizoen nog wel zouden zijn. De vele steunbetuigingen hebben ons gesterkt in de gesprekken de afgelopen maanden en gelukkig hebben we samen met de gemeente het financiële deel grotendeels op kunnen lossen. Dit, samen met de opbrengsten van de particuliere doneeractie van Tessa Hoenselaar, geeft ons de zekerheid om er een mooi seizoen van te maken. 

De financiële zekerheid geeft ons ook  de ruimte en tijd om de samenwerking met Ludens vorm te gaan geven de komende maanden en samen te werken aan een plan voor één organisatie met twee podia.

Binnenkort zullen wij met meer informatie komen over de start van de kaartverkoop voor seizoen 2020-2021. Naar verwachting zal dit begin april plaatsvinden.

Voor het gezamenlijke persbericht kunt u hier klikken

Het Veur Theater kan nog een seizoen door!