Ga naar de inhoud

Kaarten kopen

Via onze website kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week kaarten kopen. U kunt op de link “voorstellingen” klikken (evt. ook een genre of maand kiezen) en dan op de voorstelling welke u wenst te bezoeken. Bij de voorstelling staat de knop “Bestel Kaarten”. Hierna volgt u het bestelproces (u kunt ook op “voeg meer kaarten toe” klikken om meerdere voorstellingen tegelijk te bestellen).
U identificeert u door middel van uw e-mailadres. Zijn uw gegevens bekend, dan kunt u gelijk verder, zo niet, dan vult u deze in.

Betaalwijzen online:

U kunt telefonisch of via whatsapp kaarten reserveren via 070 – 30 000 13. De kaarten haalt u op afspraak af aan onze kassa of u ontvangt een e-mail met een betaallink.

Bij onze theaterkassa aan de Damlaan 44 kunt u terecht:
– Vanaf een uur voor aanvang van elke voorstelling
– Op afspraak op zaterdagmiddag. Om een afspraak te maken kunt u contact opnemen via dit formulier.

Betaalwijzen aan de kassa:

  • Via Pin
  • Theater- en Concertbonnen
  • Podiumcadeaukaart
  • Waardebon Veur Theater

In verband met stijgende kosten berekenen wij €2,00 administratiekosten per bestelling. Vrienden betalen in de voorverkoop voor vrienden géén transactiekosten (voorverkoop seizoen 24-25 = t/m 29 april).

Kort voor, of op de voorstellingsdag zelf, komen er soms nog kaarten terug in de verkoop. Wij hanteren hiervoor een wachtlijst. Zodra een voorstelling is uitverkocht zal een van onze medewerkers deze optie activeren. Ziet u de wachtlijst optie niet, maar alleen dat de voorstelling is uitverkocht, neem dan contact met ons op. Met iedereen die op de wachtlijst staat zal contact worden opgenomen zodra er kaarten vrijkomen. Wie dan voor een bepaalde tijd reageert en het langste op de wachtlijst staat, is de gelukkige.

LET OP! Indien u zich inschrijft voor de wachtlijst nemen wij pas contact op als er daadwerkelijk kaarten retour komen. Bijvoorbeeld doordat iemand niet kan door ziekte. Wij kunnen niet voorzien wanneer dit zal zijn. Dit is vaak pas in de week van de voorstelling of de dag zelf.

  • Vrienden van Veur Theater ontvangen € 1,50 korting.
  • Houders van de Ooievaarspas ontvangen 50% korting (alleen aan onze theaterkassa mogelijk).

Bij de meeste voorstellingen krijgt u een gratis drankje aangeboden (beperkt assortiment). Als er geen pauze is, krijgt u uw consumptie na afloop van de voorstelling. Voor sommige voorstellingen gelden er afwijkende voorwaarden.

Voor groepsreserveringen (vanaf 11 personen) kunt u contact opnemen via 070 – 30 000 13 of via kaartverkoop@hetveurtheater.nl. Let op: een groepsboeking is niet voor alle voorstellingen mogelijk.

Met onze waardebon geeft u iemand een heerlijke theaterbeleving cadeau. De bon is online inwisselbaar, maar natuurlijk ook aan de kassa of telefonisch. U bepaalt zelf welk bedrag u op de waardebon zet. 

BESTEL HIER EEN CADEAUBON!

Voor onze voorstellingen kunt u op dit moment alleen kaarten kopen via ons eigen theater. Wij wijzen u erop dat het verboden is toegangsbewijzen met winstoogmerk aan derden door te verkopen. Koop geen kaarten via niet-erkende verkooppunten. U betaalt vaak hoge prijzen en krijgt geen geld terug bij afgelasting van de voorstelling. Leer hier meer informatie. 

Wanneer u kaarten koopt bij het Veur Theater stemt u in met de Algemene Leveringsvoorwaarden.