Kaartverkoop nieuw seizoen

Wat kijken we ernaar uit zeg! Het nieuwe theaterseizoen! We gaan dan eindelijk weer van start en wij hopen dat dit weer zoals vanouds zal zijn. Met volle zalen zonder beperkingen! Alle voorstellingen voor het nieuwe seizoen staan inmiddels op deze pagina.

Donderdag 1 juli om 12 uur start de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. Alleen online! We starten met de kaartverkoop van de voorstellingen tot en met december. Op zaterdag 3 juli is onze theaterkassa tussen 14:00 en 16:00 uur open indien u uw kaarten fysiek wenst te kopen.

Wees er snel bij, want we verkopen vooralsnog maximaal 50 kaarten per voorstelling. Het ziet er al positief uit voor het nieuwe seizoen. Mocht deze trend doorzetten, en de verwachting dat de 1,5 meter losgelaten kan worden wat definitiever wordt gemaakt, dan zullen wij de rest van de kaarten ook verkopen. Als er 50 kaarten zijn verkocht dan komt uw naam op de wachtlijst en nemen wij contact op als de overige kaarten ook kunnen worden verkocht. 

Voor een aantal voorstellingen maken wij gebruik van extra veilige e-tickets via de Ticketmatic App om doorverkoop tegen te gaan. Installeer en registreer deze app vóórdat u kaarten gaat bestellen. Lees hier meer.

Eerder kaarten bestellen? Vrienden van het theater kunnen al op 19 juni kaarten bestellen. Vriend worden? Klik hier.

Mocht u vooraf nog vragen hebben is het natuurlijk altijd mogelijk om te mailen naar kaartverkoop@hetveurtheater.nl of te appen naar 070-3000013.

Onze collega’s van Theater Ludens starten ook op 1 juli met de kaartverkoop.