Kaartverkoop succesvol van start

Op 30 maart 2019 heeft Het Veur Theater de kaartverkoop voor theaterseizoen 2019-2020 gestart. Dit nieuwe theaterseizoen begint in september en belooft weer een feestje te worden, en dat is te zien aan de kaartverkoop: “bijzonder dit jaar was ook dat de kaarten voor de wat minder bekende artiesten snel over de toonbank gingen”, aldus directeur Oscar van Schijndel.

Wat is er volgend seizoen te zien?

Theaterseizoen 2019-2020 zal in Het Veur Theater bestaan uit ruim 90 voorstellingen in het mooie pand aan de Damlaan. Beginnend met cabaret van Remco Veldhuis, met verder in het jaar onder andere Nijntje op de Fiets (2+), Veur Klassiek, de nodige films en namen als Carmen Gomez, Thijs Kemperink, Mark van de Veerdonk, De Hermannen, Tim Hartog en De Règahs.

Beperkt aantal voorstellingen 

Gemeente Leidschendam-Voorburg onderzoekt op dit moment of het gewenst is om Het Veur Theater te voorzien van structurele subsidie. Het theater heeft aangegeven zonder subsidie niet meer lang te kunnen draaien. Seizoen 2019-2020 komt deels tot stand door een eenmalige subsidie, grote inzet van vrijwilligers en de bijdragen van de Vrienden van Het Veur Theater. De reserves zijn op, en meer dan ruim 90 voorstellingen kan Het Veur Theater dit seizoen dan ook niet bekostigen. Wanneer de gemeente besluit niet tot structurele subsidie over te gaan, kan dit zomaar het laatste seizoen van Het Veur Theater zijn.

Dit seizoen nog in Het Veur Theater

De verkoop voor volgend seizoen is gestart. Maar dit betekent nog niet dat het huidige seizoen ten einde is. In tegendeel zelfs! De komende maanden zijn er in Het Veur Theater nog cabaret-, muziek- en jeugdvoorstellingen van hoge kwaliteit te zien. Try-outende cabaretiers, lokale toneelgroep De Gezellen met hun nieuwste voorstelling en een leesvoorstelling van Sara Kroos. Kaarten voor beide theaterseizoenen zijn te verkrijgen via www.hetveurtheater.nl