Kaartverkoop

Kaartverkoop en bestellen:

Internet: U kunt op de link “voorstellingen” klikken (evt. ook een genre of maand kiezen) en dan op de voorstelling welke u wenst te bezoeken. Bij de voorstelling staat de knop “Bestel Kaarten”. Hierna volgt u het bestelproces (u kunt ook op “voeg meer kaarten toe” klikken om meerdere voorstellingen tegelijk te bestellen).
U identificeert u door middel van uw e-mailadres. Zijn uw gegevens bekend, dan kunt u gelijk verder, zo niet, dan vult u deze in.
Betalen kan online middels iDeal en de Podiumcadeaukaart.
Kaarten ontvangt u digitaal in de vorm van E-tickets die u kunt printen of op uw smartphone kunt laden en welke aan de theaterzaal gescand worden op geldigheid..
App: Download de Ticketmatic App (App Store / Play Store) open de App en log in met uw e-mailadres (indien u inlogt met het e-mailadres waarmee u eerder kaarten heeft besteld, verschijnen deze kaarten ook in de App). Na het inloggen kiest u voor “zalen” en zoekt via de zoekoptie rechts bovenin op Het Veur Theater. Tik op “Het Veur Theater” en tik op “volgen”. U ziet nu alle voorstellingen staan en kunt vanuit de App kaarten bestellen (alleen voor de normale prijs, kortingen via de website).
Onder “Mijn tickets” kunt u uw kaarten terugvinden.
Theaterkassa: Zaterdags van 14:00 tot 16:00 uur (m.u.v. 4-1-20).
En tevens vanaf 45 min. voor aanvang van elke voorstelling.
Betaling contant, per pin of via de Podium Cadeaukaart.
Meer info: Voor meer informatie kunt u bellen met 070 – 30 000 13 (ook voor whatsapp) of e-mailen naar kaartverkoop@hetveurtheater.nl

Consumpties in de pauze:
In de toegangsprijs voor een voorstelling zit een drankje verwerkt (beperkt assortiment), tenzij anders aangegeven. Dit drankje ontvangt u in de pauze (of na afloop bij geen pauze). U hoeft hiervoor niet uw kaartje in te leveren of een speciaal strookje. Lekker snel en makkelijk een drankje pakken naar uw smaak! Bij de jeugdvoorstellingen betreft het drankje een pakje drinken of kopje koffie/thee.

Toegankelijkheid:
Het Veur Theater is toegankelijk voor gehandicapten en mindervaliden. Een ringleiding is aanwezig. Indien u van een rolstoelplaats gebruik wilt maken, of een stoel op de eerste rij wenst, kunt u uw kaarten bestellen via de normale weg en een e-mail sturen naar kaartverkoop@hetveurtheater.nl met uw wensen.

Cadeaubonnen:
Wij accepteren online en aan de theaterkassa de nationale Podium Cadeaukaart. Tevens kunt u online (hier) en aan de kassa een waardebon voor Het Veur Theater aanschaffen. Deze waardebon kan online of aan de theaterkassa ingewisseld worden.

Kortingen:
– Vrienden van Het Veur Theater ontvangen € 1,50 korting.
– Houders van de Ooievaarspas ontvangen 50% korting (niet online mogelijk).

Uitverkochte voorstellingen:
Indien een voorstelling is uitverkocht hanteren wij een wachtlijst. Als een voorstelling is uitverkocht kunt u zich via de bestelpagina op de wachtlijst plaatsen.

Ruilen / Annuleren:
Bent u een keer onverwacht verhinderd? Geen probleem, u kunt tot twee werkdagen voorafgaand aan de voorstelling uw kaarten tegen een kleine vergoeding ruilen voor een andere voorstelling of een tegoedbon ontvangen. Annuleren is in principe alleen mogelijk indien de voorstelling is uitverkocht en er een wachtlijst is.