Kaartverkoop

Kaartverkoop en bestellen:

Internet: U kunt op de link “voorstellingen” klikken (evt. ook een genre of maand kiezen) en dan op de voorstelling welke u wenst te bezoeken. Bij de voorstelling staat de knop “Bestel Kaarten”. Hierna volgt u het bestelproces (u kunt ook op “voeg meer kaarten toe” klikken om meerdere voorstellingen tegelijk te bestellen).
U identificeert u door middel van uw e-mailadres. Zijn uw gegevens bekend, dan kunt u gelijk verder, zo niet, dan vult u deze in.
Betalen kan online middels iDeal en Creditcard
Kaarten ontvangt u digitaal in de vorm van E-tickets die u kunt printen of op uw smartphone kunt laden en welke aan de theaterzaal gescand worden op geldigheid..
Theaterkassa: Zaterdag van 14:00 tot 16:00 uur (m.u.v. 21 juli t/m 25 augustus i.v.m. zomersluiting).
En tevens een uur voor aanvang van elke voorstelling.
Betaling contant, per pin of via de Podium Cadeaukaart.
Meer info: Voor meer informatie kunt u bellen met 070 – 30 000 13, mailen naar kaartverkoop@hetveurtheater.nl of tweeten naar @hetveurtheater

Toegankelijkheid:
Het Veur Theater is toegankelijk voor gehandicapten en mindervaliden. Een ringleiding is aanwezig. Indien u van een rolstoelplaats gebruik wilt maken, of een stoel op de eerste rij wenst, kunt u uw kaarten bestellen via de normale weg en een e-mail sturen naar kaartverkoop@hetveurtheater.nl met uw wensen.

Cadeaubonnen:
Wij accepteren online en aan de theaterkassa de nationale Podium Cadeaukaart. Tevens kunt u online (hier) en aan de kassa een waardebon voor Het Veur Theater aanschaffen. Deze waardebon kan online of aan de theaterkassa ingewisseld worden.

Kortingen:
– Vrienden van Het Veur Theater ontvangen € 1,50 korting.
– Houders van de Florencepas ontvangen korting op geselecteerde voorstellingen
– Houders van de Ooievaarspas ontvangen 50% korting (niet online mogelijk).

Uitverkochte voorstellingen:
Indien een voorstelling is uitverkocht hanteren wij een wachtlijst. U kunt een e-mail sturen naar kaartverkoop@hetveurtheater.nl indien u op de wachtlijst geplaatst wenst te worden. Is er geen wachtlijst dan zetten wij op  twitter indien er kaarten vrijkomen.

Ruilen / Annuleren:
Bent u een keer onverwacht verhinderd? Geen probleem, u kunt tot twee werkdagen voorafgaand aan de voorstelling uw kaarten tegen een kleine vergoeding ruilen voor een andere voorstelling of een tegoedbon ontvangen. Annuleren is in principe alleen mogelijk indien de voorstelling is uitverkocht.