Ga naar de inhoud

Pubquiz

pubquizMet een pubquiz in Het Veur Theater geeft u uw feest en/of bijeenkomst een hilarisch tintje! Onze Pubquiz is geen zware kost, maar grenzeloos vermaak voor jong en oud, man en vrouw en voor alle niveaus. De Pubquizmaster zorgt voor een compleet verzorgde quiz, inclusief alle benodigdheden en prijzen voor de winnaars en wij zorgen voor de inwendige mens met onze hapjes en drankje. De Pubquiz is natuurlijk gepresenteerd door een professionele quizmaster!  Een quiz bestaat uit een aantal rondes in verschillende categorieën, ondersteund door beeld- en geluidsvragen. Tussen de rondes door is er tijd voor spelletjes als “Petje op/Petje af”, wat voor de nodige hilariteit zorgt!

Pubquizborrel-arrangement (3 uur):
– Zaalhuur theatercafé of feestzaal backstage
– Drankjes naar keuze*
– Nootjes en zoutjes op diverse tafels geserveerd
– Diverse rondes warm bittergarnituur.
– 6/7 rondes Pubquiz door officiële Pubquizmaster.
€ 37,00 per persoon (o.b.v. 40 personen)
(Onderaan deze pagina kunt u een offerte aanvragen)

Familie:
De Pubquiz is dé ideale manier om uw familieweekend, 12,5 jarig huwelijksfeest of reünie op te vrolijken. De Pubquiz is geschikt voor gezelschappen vanaf 10 personen, waarbij de vragen altijd afgestemd worden op de leeftijden van de deelnemers. Het is het mogelijk om een rondje vragen over de familienaam of woonplaats etc. in de quiz te verwerken. Ook een themaquiz zoals een 90’s-quiz, een culinaire quiz of een muziekquiz is mogelijk.

Bedrijven:
Gezelligheid, hilariteit en competitie: Dat zijn de sleutelwoorden van de Pubquiz. De Pubquiz is dé ideale manier om een afdelingsborrel of bedrijfsfeest op te vrolijken, en een originele en effectieve manier van teambuilding.
De quizvragen worden altijd afgestemd op de samenstelling van de deelnemers, en het is mogelijk om een rondje vragen over de bedrijfstak of afdeling in de quiz te verwerken. Desgewenst kunnen de quizattributen zoals antwoordformulieren en fotorondes worden voorzien van uw bedrijfslogo.

Verenigingen:
Voor de feestavond op uw voetbalvereniging, tennisclub of muziekvereniging: voor elke vereniging maakt de Pubquizmaster een pubquiz die zorgt voor gezelligheid, hilariteit en competitie!

Voor meer informatie en/of een offerte-aanvraag vult u onderstaand formulier in:

    * m.u.v. buitenlands gedistilleerd en speciaalbieren