Sneak preview theaterseizoen op podiumboot tijdens de Vlietdagen

Voor de Vlietdagen verplaatst het theater zich op zondag 15 september naar de podiumboot welke aan de sluisjes in Leidschendam zal liggen. In het theater kunt u het eerste seizoen voornamelijk jong aanstormend talent ontdekken met daarnaast enkele gevestigde namen, ruimte voor film en er wordt natuurlijk ook aan de jongere generatie gedacht met prachtige jeugdtheater- en filmvoorstellingen.

Tijdens de Vlietdagen lichten onderstaande artiesten, die in het komend theaterseizoen optreden, een tipje van de sluier op.

teampeterTeam Peter:
Peter van Rooijen heeft op het Amsterdams Kleinkunst Festival 2012 de Wim Sonneveldprijs gewonnen voor het ‘grootste aanstormende talent’. Hij speelt nu, samen met een muzikant, onder de naam Team Peter. Het is intelligent en muzikaal cabaret, gedurfd en subtiel. En dat zegt al best wat.

De Telegraaf schreef: “Verrassende liedjes, eigenzinnige absurdistische grappen en aanstekelijke acts”. De Volkskrant noemde Team Peter “een sterke winnaar”.

 

 

 

 

BakkerLutz

BakkerLutz:
Geregisseerd door Martin van Waardenberg

Het duo BakkerLutz bestaat uit Martin Bakker (ex-Het Groot Niet Te Vermijden) en Joris Lutz (Ha Die Pa).
De muzikale voorstelling ‘Het is je Bloed’ is Rock & Roll Cabaret. Puur, meedogenloos en ontroerend. Een zeer persoonlijk programma over drie generaties Bakker en Lutz, waarin zonen vaders worden. Je wilt niet als je vader zijn, maar je bent hem al.

 

 

 

 

 

 

Jonge Honden:
jongehondenJonge honden zijn drie jonge cabaretiers die hun solo programma laten zien. De cabaretiers zijn:
Steffen Brinkhaus: (24 jaar) Na zijn programma “ontspoord”, waarmee hij in de halve finale van Cameretten en in de finale van het Griffioen/Zuidplein cabaret festival stond, komt hij nu met een nieuw programma: “kiezen of delen..”
Rajko Disseldorp: (19 jaar) Liet al op vele podia zijn kunsten zien. Stond dit jaar in de finale van het Grifioen Zuidplein Cabaret Festival!
Tom Lash: (18 jaar) Na eerst jaren toneelcursussen te hebben gedaan, stond hij in 2012 met zijn programma “REM” in de finale van Cameretten, het grootste cabaretfestival van Nederland.
Cabaretprogramma zondag 15 september:
14:00 uur:                  Rajko Disseldorp
14:20 uur:                  Team Peter
14:40 uur:                  Steffen Brinkhaus
15:10 uur:                  BakkerLutz
15:30 uur:                  Tom Lash


Grotere kaart weergeven