Meteen naar de inhoud

Sponsoring

Als  niet gesubsidieerde stichting is het voor Het Veur Theater van groot belang om partners te vinden welke het belang inzien van kunst en cultuur in Leidschendam én hen dus een warm hart toedragen! Er zijn diverse mogelijkheden qua sponsoring. Bijvoorbeeld reclame op ons tv scherm,  een advertentie in de seizoensbrochure, sponsoring van een filmavond of vermelding in onze theaterladder in Het Krantje. Wij gaan graag in overleg wat voor beide partijen past en wat wij daar als theater tegenover kunnen stellen.

Inmiddels is wel gebleken, na 9 seizoenen, dat Het Veur Theater in Leidschendam een goed bestaansrecht heeft opgebouwd. De bezoekersaantallen hebben aangetoond dat er wel zeker behoefte is aan een theater in Leidschendam! Omdat wij niet gesubsidieerd worden voor onze activiteiten, moeten wij altijd alert blijven op de kosten en is ondernemersgeest een vereiste. Wij zijn voor het grootste deel afhankelijk van donaties en sponsoring. Dat is soms best lastig! Soms wil je graag een bepaalde artiest, jeugdvoorstelling of klassiek concert binnenhalen om aan te kunnen bieden aan ons publiek, maar dan lopen we aan tegen de kosten, welke dan in ons geval niet haalbaar zijn en dat is heel jammer. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog de kosten van het onderhoud en vervanging van onderdelen van de theaterinstallatie.

Stichting Het Veur Theater is dan ook heel blij met de eerste sponsorovereenkomst met Hoveniersbedrijf van Marwijk en hoopt op nog meer partners om op die manier meer mogelijkheden te creëren voor de toekomst.

Voorbeelden sponsorpakketten:

Brons Zilver Goud Voordeel:
✔︎ ✔︎ ✔︎ Naamsvermelding van uw bedrijf (logo met link) op de website
2 4 6 vrijkaarten voor de jaarlijkse vrienden- en sponsoravond
2 4 6 vrijkaarten naar keuze voor aanvang start kaartverkoop
1/3 2/3 1/1 fullcolour advertentie in de jaarlijkse theaterbrochure
1 2 4 Gratis gebruik theaterzaal
✔︎ ✔︎ Advertentie op het “narrowcasting” tv-scherm in het Theatercafé
1/2 1/1 Advertentie in één van de A2 posterborden in het Theatercafé
1/2 1/1 Advertentie op onze E-tickets
1x 2x 8x Promotie voorafgaand aan filmvoorstellingen (Deze is film is mede mogelijk gemaakt door:)

Meer informatie of sponsor worden? Neem contact met ons op:

[si-contact-form form=’1′]