Start kaartverkoop seizoen 2015-2016

Seizoensbrochure1516_voorkantOok dit seizoen weer veel bekende, verrassende, maar ook onbekende cabaretiers in ons programma. Wat te denken van Richard Groenendijk, Javier Guzman, Sjaak Bral en Leon van der Zanden, maar ook nieuwe parels in de dop zoals: Yentl en de Boer, Maartje en Kine, Kirsten van Teijn en Peter Pannekoek.

Natuurlijk vergeten wij ook dit seizoen de kleintjes niet, met jeugdvoorstellingen in de vakanties en dit keer op zondagochtend. Ze kunnen bijvoorbeeld genieten van ondeugende kleuter- en peuterhumor bij het verhaal van Jip & Janneke van Annie M.G. Schmidt verteld door meesterverteller Wijnand Stomp, een nieuw spannend en schitterend verhaal van Ida van Dril die aanstekelijk veel leven in haar poppen blaast of de peuterpret voorstelling van theatergroep Onder het buro waarbij theater, muziek en dans nog nooit zo dichtbij de kleintjes waren.

Natuurlijk mag onze succesvolle zondagmiddag concertreeks, waarbij u met de muziek nog in de oren kunt genieten van heerlijke hapjes bij de naborrel, niet ontbreken! Dit keer met Marijn Brouwers “zingt Charles Aznavour”, een van de beste zangeressen van ons land: Leonie Meijer, het succesvolle fado-ensemble Quatro Ventos en ook Angela Groothuizen is weer terug!

Ook dit jaar weer vele filmtoppers in ons theater. Films die u nét gemist heeft in de bioscoop en dat voor slechts €8,00 inclusief pauzedrankje!

Over drankjes gesproken: wist u dat alle toegangsprijzen van de theatervoorstellingen inclusief een pauzedrankje (de zogenaamde portemonneeloze pauze) zijn?. Indien de voorstelling geen pauze bevat, ontvangt u na afloop dit drankje (beperkt assortiment).

[highlight]Kaarten bestellen?[/highlight]
Op 25 april start de kaartverkoop om 14:00 uur via de website en aan onze theaterkassa. Alle prijzen in onze brochure en op de website zijn totaalprijzen. Dus inclusief consumptie én ticketkosten! Geen onverwachte kosten tijdens het bestellen.

Word ‘Vriend van Het Veur Theater’!
U kunt zich ten alle tijden aanmelden als Vriend van Het Veur Theater. Voor € 47,50 per persoon kunt u gebruik maken van de voordelen waar u als Vriend recht op heeft (o.a. korting en eerder kaarten bestellen) en steunt u de culturele voorzieningen in het theater! Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.hetveurtheater.nl/vrienden

Wij hopen van harte u het volgend theaterseizoen te mogen ontvangen bij één van de leuke voorstellingen in Het Veur Theater!