Start kaartverkoop voorstellingen september-december

We gaan weer van start, als vanouds, maar toch een beetje anders! Nog intiemer dan je van ons gewend bent en vooral heel gezellig.

Zaterdag 1 augustus om 11 uur start de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. Alleen online! We starten met de kaartverkoop van de voorstellingen tot en met december. 

Wees er snel bij, want we hebben maximaal 30 kaarten per voorstelling. Om iedereen een kans te geven om langs te komen treden veel artiesten twee maal op. U kunt voor maximaal 2 personen per voorstelling bestellen tenzij er meer personen tot één huishouden behoren. Om drukte aan de deur te voorkomen wordt er ook gelijk een inloop-tijdvak gekozen.

Mocht het allemaal wat ingewikkeld lijken dan kunt u het nog even rustig nalezen via deze pagina. En bij problemen is het natuurlijk altijd mogelijk om te mailen naar kaartverkoop@hetveurtheater.nl of een whatsapp-bericht te sturen naar 070-3000013.

Onze collega’s van Theater Ludens starten ook op 1 augustus met de kaartverkoop. Vanaf nu kunt u de voorstellingen van Theater Ludens ook op onze site vinden. De afhandeling van de kaartverkoop verloopt via het theater waar de voorstelling plaatsvindt. 

Komt u ook weer genieten in het nieuwe seizoen?
Het Veur Theater