Start kaartverkoop seizoen 2013-2014

Net binnen en oh zo mooi....

Net binnen en oh zo mooi….

Op 2 mei start de kaartverkoop via de website en kunt u uw kaarten bestellen voor het hele seizoen.
Middels e-tickets print u gemakkelijk thuis direct uw entreebewijs uit!

Ook kunt u uiteraard langs komen om kaarten direct af te halen aan de kassa, dit kan vanaf zaterdag 4 mei, elke zaterdag tussen 14:00 en 16:00 uur.

Telefonisch bestellen kan ook, u dient dan wel de kaarten de eerstvolgende zaterdag af te halen aan de kassa.

Wat kunt u verwachten?
Het is niet de bedoeling dat wij gaan concurreren met het theater in Voorburg. Op het gebied van programmering wordt er samengewerkt zodat u een evenwichtig aanbod vindt in onze gemeente! Beide theaters hanteren een eigen, uniek profiel zodat u bij ons bijvoorbeeld voornamelijk jong aanstormend talent kunt ontdekken met daarnaast ruimte voor film en enkele bijzondere voorstellingen zoals een rondje Doe Maar, of Suzan Seegers (bekend uit de musical-wereld) die liederen van Toon Hermans zingt in limburgs dialect. Naast het vele cabaret denken we natuurlijk ook aan de jongere generatie met prachtige jeugdtheater- en filmvoorstellingen. Zelfs de Sint heeft aangegeven bij ons op bezoek te komen op 1 december! U ziet: wij zetten een mooi programma neer komend seizoen!

Word ‘Vriend van Het Veur Theater’!
Voor het seizoen 2013-2014 kunt u zich aanmelden als Vriend van Het Veur Theater. Voor € 47,50 per persoon kunt u gebruik maken van de voordelen waar u als Vriend recht op heeft en steunt u de culturele voorzieningen in het theater!

Voor meer informatie kunt u kijken op onze vrienden pagina.

Wij hopen van harte u het volgend theaterseizoen te mogen ontvangen bij één van de leuke voorstellingen in

Het Veur Theater!

Met theatrale groeten,

Ingrid Blom, Oscar van Schijndel en Alfred van Kesteren

Tags: