Stormloop op kaarten

1516_GV_De_Regahs_Speluh_f_Hessel_Waalewijn_Photography-web

De Regahs zijn te zien op 14 & 15 januari

Voor het derde seizoen van Het Veur Theater zijn een onverwacht hoog aantal kaarten verkocht in de voorverkoop. De voorstellingen van grote namen als Richard Groenendijk en Ali B zijn al uitverkocht, alsmede de DWDD huiscabaretier Peter Pannekoek en de winnaars van de Annie MG Schmidtprijs 2014; Yentl & de Boer.

“Onwerkelijk” zegt directeur Oscar van Schijndel. “We hebben sinds de start op 25 april al zo’n 40% meer verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar en hebben het huidige seizoen met een zeer hoge bezettingsgraad af mogen sluiten welke hoger dan het landelijk gemiddelde ligt. Hier doen we het voor! Hiermee bewijzen wij en onze bezoekers dat het theatertje aan de Damlaan open moest blijven en bestaansrecht heeft. Elk mens heeft namelijk de behoefte om voor kortere of langere tijd eens uit de alledaagse stress, sleur of drukte te ontsnappen. Gewoon even ontspannen of hardnekkige patronen doorbreken. Als podium willen wij graag in deze behoefte voorzien. Iedereen is welkom, waarbij wij diverse groepen (publiek, artiesten) met elkaar willen verbinden en in al onze activiteiten staat de bezoeker centraal. Dat werpt blijkbaar zijn vruchten af!”.

Naast de uitverkochte voorstellingen zijn ook die van Javier Guzman, Sjaak Bral, De Règâhs, The Raspers, Cameretten en Angela Groothuizen populair. “Voor deze voorstellingen moet men niet te lang wachten met kaartjes bestellen” aldus Oscar. “Mocht een voorstelling uitverkocht zijn dan is er op onze website onderaan de voorstellingspagina de mogelijkheid in te schrijven voor de wachtlijst”.

Cursusaanbod:
Naast de voorstellingen is er meer te doen in Het Veur Theater! Er is ook een Veur Theater Musicalgroep! “Met passie voor theater geven wij deze jaarcursus samen met professionele docente Mirjam Kroonenburg.” Maar er valt nog meer te bewegen in de ruime studio achterin het theater (ingang via de steeg naast het theater). Ook voor Jazzballet kunt u terecht in Het Veur Theater!