Tanja Mol vrijwilliger van het jaar!

Afgelopen maandag heeft Tanja Mol de wisselbeker voor vrijwilliger van het jaar overhandigd gekregen door vrijwilliger van het jaar 2015 Ellen Schijf. Ellen kreeg deze onderscheiding vorig jaar voor haar inzet als kassamedewerkster, zaalwacht én publiciteitsmedewerker waarbij zij verantwoordelijk is voor de interne pr zoals de posters, flyers en programmaboekjes.

Tanja Mol ontving voor dit jaar haar onderscheiding voor haar tomeloze inzet als kassamedewerkster, zaalwacht én het bereiden van hapjes voor bij de naborrel na de zondagmiddagconcerten, voor de hapjes bij het nagenietarrangement na de films en voor het bakken van taarten als pauze-arrangement tijdens de middagfilms. Tanja staat keer op keer, naast haar reguliere vrijwilligerwerkzaamheden, uren in de keuken te kokkerellen om de bezoekers van het theater het naar hun zin te maken.

De overhandiging vond plaats tijdens de gezellige medewerkersavond, waarop alle vrijwilligers door het bestuur werden bedankt voor hun inzet met een diner, hapje, drankje en hilarische pubquiz. In zijn speech gaf voorzitter Jan Willem Endtz aan dat “de vrijwilligers trots mogen zijn op het theater dat door zoveel mensen wordt gevonden, getuige de bezoekersaantallen, de waardering van de artiesten en vooral de vrijwilligers die met veel plezier en toewijding hun werk graag doen.” Alle vrijwilligers zetten zich ook in 2017 weer in voor dit unieke, onafhankelijke theater.