Toneelgroep de Gezellen speelt Gebroken ijs

gebrokenijsDeze theatergroep bestaat sinds 1945, behoort tot één van de bekendste (amateur) toneelgezelschappen in de Haagse regio en bestaat uit een groot aantal enthousiaste mensen (acteurs, technici, grimeurs en decorbouwers). Het gezamenlijke doel is: met veel plezier een mooi “eindproduct” op de planken zetten. De afgelopen 30 jaar is het gezelschap regelmatig onderscheiden met diverse toneelprijzen en weet het publiek de weg naar “De Gezellen” inmiddels met gemak te vinden. Kortom: een voorstelling van “De Gezellen” is altijd goed voor een gezellig avondje of middag uit!

Alle voorstellingen worden altijd gespeeld in Het Veur Theater, vandaar dat De Gezellen met veel plezier wil meewerken aan onze benefiet met een speciale benefiettoneelvoorstelling op 21 mei. Meer informatie is hier te vinden.

“Gebroken IJs” van de auteur Haye van der Heyden, onder regie van Peter Zwaard:

‘Gebroken IJs’ speelt zich af op het dek van een luxueus cruiseschip met hoofdzakelijk alleenstaande bejaarde passagiers. Ieder heeft zo zijn eigen beweegredenen om onderdeel te zijn van dit comfortabele ‘drijvende bejaarden-tehuis’. Vanuit de dekstoelen stijgt regelmatig de gulle lach omhoog en als het ijs eenmaal gebroken is ligt zelfs de romantiek op de loer. Er wordt gedronken, gedanst en gezongen, maar achter de facade van het ‘dolce far niente’ verschuilt zich ook de tijdgeest die het ouder worden niet altijd even soepel laat verlopen. ‘Gebroken ijs’ is een pure komedie met veel humor en ontroerende momenten.

De cast in deze productie bestaat uit: Anneke Plus, Lowie Bolleboom, Monique Rapati, Iwan Baas, Wietske Dessing, Peter Lakwijk, Monique van der Ham, Carla Hoenselaar en Liesbeth Lemmens.

De speeldata zijn: vrijdag 8 mei, zaterdag 9 mei, zondag 10 mei (matinee), vrijdag 15 mei, zondag 17 mei (matinee), vrijdag 22 mei, zaterdag 23 mei en zondag 24 mei (matinee).
Aanvang matinee voorstellingen: 14.15 uur; de kassa is geopend vanaf 13.30 uur, de theaterzaal gaat om 14.00 uur open.
Aanvang avond voorstellingen: 20.15 uur; de kassa is geopend vanaf 19.30 uur, de theaterzaal gaat om 20.00 uur open.

Kaarten: € 13,00 (incl. pauzedrankje).

Klik hier om uw kaarten te reserveren.

N.B. De kaarten kunnen NIET vooraf worden opgehaald; op de voorstellingsdag zijn deze (vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling) af te halen bij de kassa.

Voor vragen of informatie kunt u mailen naar info@degezellen.nl of bellen met tel.nr. 06-26999649.