Trouwlocatie

Het Veur Theater, één van de weinige gelegenheden die de gemeente Leidschendam-Voorburg officieel heeft aangewezen als trouwlocatie.

bruiloftU wilt met uw partner een onvergetelijke dag? U wilt trouwen in een sfeervolle omgeving die nèt even anders is? U wilt genieten van een heerlijk verzorgd diner in stijl? U wilt een gezellige receptie, een feest zonder van locatie te hoeven wisselen? Dat kan exclusief in Het Veur Theater!

In de balk aan de rechterkant vindt u meer informatie over arrangementen en mogelijkheden ->

In onze theaterzaal kunnen maximaal 101 gasten uw ceremonie bijwonen. Alle faciliteiten, licht, geluid maar ook beamer met scherm (4 x 3 meter) staan tot uw beschikking (bijvoorbeeld met foto’s van u en u partner).

Het Theatercafé, de foyer van Het Veur Theater is zeer uniek. De bijzondere architectuur van de voormalige kerk is nog zichtbaar, samen met de gekozen kleurencombinatie zorgt dat voor een luchtige, heldere en toch intieme huiselijke sfeer. Of de ceremonie in Het Veur Theater plaatsvind of niet, het Theatercafé is perfect voor uw receptie, diner en/of feest.

 

Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen:

[si-contact-form form=’2′]