Meteen naar de inhoud

Uw bezoek…

…gedurende de coronamaatregelen

Algemene richtlijnen:

  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers in het gehele theater. Uitzondering: aan een tafel (of de bar) in de foyer en op de tribune mogen maximaal 2 personen, of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten.
  • Heeft u voor personen uit verschillende huishoudens kaarten besteld, dan verzoeken wij u contact op te nemen zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
  • In de foyer en op het terras mag u alleen zitten, niet staan en dient u de 1,5 meter afstand te respecteren.
  • Blijf thuis als u verkouden bent of griepklachten heeft
  • Wij kunnen bezoekers weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten
  • Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op
  • Betaal contactloos (pin of mobiel)

Ventilatie
Onze ventilatiesystemen hergebruiken géén lucht maar voert oude lucht af en haalt verse buitenlucht binnen. Doordat onze ventilatie op maximale capaciteit draait, kan het kouder zijn in onze theaterzaal dan u gewend bent.

Inloop
Om drukte bij de deur tijdens de inloop te voorkomen hebben wij 2 tijdvakken waarin wij onze bezoekers verwachten. Uw tijdvak staat dikgedrukt onder het kopje “Uw bestelling” in uw bevestigingsmail en op uw ticket. Wij verzoeken u vriendelijk niet eerder of later te komen. Bent u toch iets eerder of is het druk? Zorgt u dan voor voldoende afstand bij de deur of in het theatercafé? Dank!

Mondkapjes
U dient de, op het moment van uw bezoek geldende, maatregelen vanuit de overheid m.b.t. het dragen van mondkapjes te volgen.

Binnenkomst
Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te desinfecteren. Onze gastvrouw of gastheer zal uw reservering controleren aan de hand van uw naam. U kunt indien gewenst direct aan de bar een kopje koffie bestellen en eventueel een extra drankje voor tijdens de voorstelling. Bijvoorbeeld samen een flesje wijn in een wijnkoeler? Zorgt u ervoor dat u bij de bar afstand houdt tot onze medewerkers en andere gasten? (Update 14-10-2020) Helaas is het (tijdelijk) niet mogelijk een drankje te bestellen en mee te nemen naar de theaterzaal.

Theaterzaal
Wij vragen u direct door te lopen naar de theaterzaal waar onze medewerkers u naar uw plaats op de tribune zullen verwijzen. Van plek wisselen is helaas niet mogelijk. Heeft u een voorkeur, stuur ons dan een e-mail.
Naast uw plaats(en) op de tribune staat een tafeltje klaar voor uw drankje. Nog even naar het toilet? Geen probleem! Moet er iemand uit uw rij naar het toilet, zou u dan even op willen staan en een stukje de trap op willen lopen? Let u op de afstand bij smalle ingang van de theaterzaal? Tijdens de voorstelling verzoeken wij u zoveel mogelijk op de tribune te blijven zitten.

Pauze
Er is geen pauze bij de voorstellingen gedurende de coronamaatregelen. Er zit dan ook geen consumptie in de prijs van uw kaartje. De prijzen voor een kaartje blijven wel nagenoeg wat u gewend bent. Op die manier blijft er onderaan de streep ietsje meer over voor de optredende artiest(en) bij een zaalbezetting van gemiddeld slechts 30%.

Na de voorstelling
Na de voorstelling vragen wij u, met afstand tot anderen, rustig de zaal te verlaten. Wij zouden het bijzonder fijn vinden als u nog even napraat onder het genot van een drankje, maar dit kan alleen na de eerste voorstelling. Voor na de eerste voorstelling van de avond (doorgaans aanvang 19:00 uur) kunt een tafeltje voor na afloop reserveren (lees meer). U bent helaas verplicht te zitten, maar er is voldoende plek. Is het druk bij de bar en is afstand houden lastig, wacht u dan nog even bij uw tafeltje totdat het rustig is? Na de tweede voorstelling is een nazit helaas niet mogelijk aangezien de horeca (de foyer) vanaf 22:00 uur gesloten moet zijn en verzoeken wij u het theater te verlaten. (Update 14-10-2020) Onze horeca is gesloten, dus een nazit zit er helaas niet in.

Wij wensen u een gezellige avond!