Uw bezoek…

…gedurende de coronamaatregelen

Binnenkomst
Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te desinfecteren. U kunt indien gewenst direct aan de bar een kopje koffie bestellen en eventueel een extra drankje voor tijdens de voorstelling. Bijvoorbeeld samen een flesje wijn in een wijnkoeler? Zorgt u ervoor dat u bij de bar afstand houd tot onze medewerkers en andere gasten?

Theaterzaal
Wij vragen u direct door te lopen naar de theaterzaal waar onze medewerkers u naar uw plaats op de tribune zullen verwijzen. Voor uw plaats(en) op de tribune staat een tafeltje klaar met een naambordje erop, waar u uw drankjes neer kunt zetten. Nog even naar het toilet? Geen probleem! De theaterzaal verlaat u via de deur bovenaan de trap. Moet er iemand uit uw rij naar het toilet, zou u dan even op willen staan en een stukje de trap af willen lopen? Let u op de afstand bij smalle ingang van de theaterzaal? Tijdens de voorstelling verzoeken wij u zoveel mogelijk op de tribune te blijven zitten.

Na de voorstelling
Na de voorstelling vragen wij u, met afstand tot anderen, rustig de zaal te verlaten. Wij zouden het bijzonder fijn vinden als u nog even napraat onder het genot van een drankje. U kiest hiervoor een tafeltje in het theatercafé beneden, een aangegeven plek aan de bar of een tafeltje op onze bovenfoyer. U bent verplicht te zitten, maar er is voldoende plek. Is het druk bij de bar en is afstand houden lastig, wacht u dan nog even bij uw tafeltje totdat het rustig is?

Wij wensen u een gezellige avond!