Bezoek aan ons theater met coronatoegangsbewijs

Sinds de uitbraak van het coronavirus vond er een beperkt aantal voorstellingen plaats in ons theater, altijd met inachtneming van de maatregel om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Naar aanleiding van de persconferentie van 13 augustus biedt de overheid ons op dit moment als theater twee opties:

  • Publiek ontvangen met controle aan de deur van de coronacheck qr-code middels de app of op papier. In dat geval hoeven bezoekers geen afstand te houden, mogen personen uit verschillende huishoudens weer bij elkaar zitten en mogen wij twee derde van onze zaalcapaciteit benutten.
  • Publiek ontvangen zonder controle van de coronacheck qr-code. In dat geval is er een gezondheidscheck aan de deur, moet 1,5 meter afstand worden gehouden, mag u niet naast iemand uit een ander huishouden zitten (vrienden/kennissen) en geldt een maximum van 30 personen.

Net als verreweg de meeste theaters hebben wij gekozen voor de optie waarbij wij publiek ontvangen met controle van de coronacheck qr-code. Met ingang van dit nieuwe theaterseizoen laten we de 1,5 meter-maatregel los. Dit kan alleen op voorwaarde dat iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs kan tonen welke aangemaakt kan worden met een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag. Met twee derde zaalbezetting genereren wij weer inkomsten en bovendien kunnen ook in dat geval alle door ons geplande voorstellingen doorgang vinden.

Voor u als publiek betekent dit, dat u bij binnenkomst een Coronatoegangsbewijs moet kunnen tonen via de Coronacheck app of een papieren versie hiervan. Wilt u weten wat dit inhoud en hoe het werkt? Bezoek dan onze pagina over het gebruik van het coronatoegangsbewijs: www.hetveurtheater.nl/coronatoegangsbewijs/