Vliet Petit Festival 2015

Vliet Petit festival!
In de meivakantie organiseert Dans aan de Vliet weer het geweldige peuter- en kleuterfestival ‘Vliet Petit’. Wie van toneel, dansen, knutselen, muziek maken en zelf pizza maken houdt, gaat een geweldige meivakantie tegemoet. Gedurende 3 dagen zijn er diverse activiteiten in Leidschendam.

Bent u ouder/verzorger van een peuter of kleuter?
Lees dan snel wat Vliet Petit voor u en de kleintjes in petto heeft.

Onze voorstellingen
dikkiedik_taart
Tijdens het Vliet Petit festival hebben we vooral heel veel pret samen. De eerste voorstelling, op 9 mei om 11.00 uur is Dikkie Dik en de taart met de vrolijke Joes Boonen. De prijs voor deze voorstelling bedraagt € 7,-. Kaartjes kunt u reserveren op www.hetveurtheater.nl.

Op 9 mei van 13:00-14.00 uur geeft Sandra Menken een ouder/kindworkshop vilten. Heeft u dit altijd al willen proberen? U maakt samen met uw kind een geweldige lapjeskat. De prijs voor deze workshop bedraagt € 5,-. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Sandra Menken via info@atelierjoy.nl. Er is plaats voor maximaal 12 kinderen en ouders/verzorgers dus wacht niet te lang!

Begint u de dag liever vroeger? Kom dan van 10.00-10.30 uur naar Het Veurtheater op de Damlaan. Juf Mira begint de dag met een dansje. Doet u mee? U kunt uw plaats reserveren via info@dansaandevliet.nl. Er is plaats voor maximaal 15 kinderen en ouders/verzorgers. De workshop is geheel gratis dus doe mee.

Op 8 mei is er van 10.00-10.45 uur een workshop dans. Is uw prins of prinses minimaal 4 jaar oud? Dan is dit een geweldige workshop. Om 11.00 kan uw kind het geleerde laten zien tijdens de familievoorstelling van Heks Angie en Keukenprinses Mira. De familievoorstelling De Heks en de Keukenprinses is een voorstelling waarin beide personages iets niet goed kunnen. Angie kan haar brouwsel niet maken en Mira is nog geen echte prinses geworden. Hoe loopt het af? Kaartjes kunt u reserveren via www.hetveurtheater.nl. De prijs bedraagt € 7,-. Wilt u de familievoorstelling zien en deelnemen aan de workshop dans? Dan betaalt u slechts € 9,50. Zowel de workshop als de familievoorstelling vinden plaats in het Veurtheater op de Damlaan. Aan de dansworkshop kunnen maximaal 15 prinsessen of prinsen deelnemen.

Heeft u altijd al pizza willen maken? Op 8 mei is deze extra leuke activiteit voor kinderen van 4 jaar en hun ouders/begeleiders mogelijk. Pizza maken met een echte pizzabakker in Restaurant Fratelli op het Damplein. Deze activiteit start om 13.30 uur en duurt tot 14.30 uur. Bak samen een pizza Margarita en meld u snel aan. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers. De kosten bedragen € 5,-.

Onze workshops
Op donderdag 7 mei gaan we aan de slag met een aantal leuke workshops.
10.00-10.45 uur: Peuterdansles met ouders/begeleiders en kinderen vanaf 2,5 jaar. De dansles laat uw kinderen kennismaken met allerlei materiaal, onder andere lintjes, hoepels en veel muziek.

11.00-11.45 uur: Muziek op schoot. Met een docent bespelen de kinderen een instrumentje en op een spelenderwijs maken ze kennis met muziek en beweging. Leeftijd: vanaf 3 jaar.

12.00-12.45 uur: Capoeira voor kinderen vanaf 4 jaar. Bewegen wordt hier op een sierlijke manier geïntroduceerd met vechtsport.

13.00-13.45 uur: Musical met de bekende Mirjam Kroonenburg, vaste docent van Het Veurtheater. Voor kinderen van 6-8 jaar.

14.00-15.00 uur: (Gratis) speeluurtje voor kinderen vanaf 2 jaar. De kinderen kunnen hier spelen met speelgoed van Speelotheek De Beer. Maak ook kennis met de hit van 2015: Kinetikzand! De ouders zijn verantwoordelijk voor het veilig spelen van hun kinderen.

16.00-17.00 uur: Een leuke afsluiting: de fotoreportage van Dream Moments! Met een professionele fotograaf kunt u met uw kind een portretfoto laten maken. U krijgt een gratis foto (met watermerk) mee naar huis. Na afloop kunt u de foto, indien gewenst, bijbestellen via Natasha Jekel. Het bijbestellen kost € 5,- voor een digitale foto en € 10,- voor een printfoto van 20×30 cm.  Ga voor meer informatie naar  www.dreammoments.nl. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers.

Aanmelden
Voor alle workshops op 7 mei kunt u zich aanmelden via info@dansaandevliet.nl. De plekken zijn beperkt dus wacht niet te lang. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers per activiteit. De kosten van de workshops van 7 mei bedragen elk €5 per kind.

Belangrijke informatie
Doet uw kindje mee aan een van onze activiteiten? Dan krijgt hij/zij een Vliet Petit armbandje. Met dit armbandje kan hij/zij op 9 mei een gratis flensje op het Damplein pimpen. Natuurlijk wordt deze achteraf lekker opgegeten. Hebben de kinderen geen armbandje? Geen probleem, voor slechts € 2,- kan uw kindje een flensje pimpen. Deze activiteit vindt plaats van 13.00 tot 17.00 uur in de KidsCorner in de Dampleinstaat. Deze lekkere traktatie is tevens de afsluiting van dit leuke festival. Komt u ook?

Tot ziens op 7 ,8 en 9 mei 2015 bij Vliet Petit!

Met creatieve groeten, de organisatie!

 

Tags: ,

One Response to “Vliet Petit Festival 2015”

  1. donderdag 12 maart 2015 at 13:28 #

    Wie komen nog? Joes Boonen, Angelique Schipper, Sandra Menken met verrassende voorstellingen en workshops. Dus hou je van dans, muziek, toneel,knutselen en samen in drie dagen veel plezier beleven, kom naar Vliet Petit festival.