Meteen naar de inhoud

Aristakes Jessayan

Mooie Liedjes & Meer!

Aristakes Jessayan, zoals zijn volledige naam luidt, is geboren in Athene, Griekenland. Als 3-jarige kleuter kwam hij met zijn, van oorsprong Armeense ouders naar Nederland, waar hij op zijn 7-de jaar begon met pianolessen. Vanaf 1974 treedt Aristakes als pianist/ zanger op tijdens vele feesten/partijen in Nederland en ver daarbuiten.

Zijn eerste single “Sentimental Song” was zelfs AVRO’s Radio en TV-tip. Begin jaren tachtig heeft Aristakes de Nederlandse top-40 gehaald met onder meer: “Don’t wanna live without you” en “Kom in mijn armen“, een duet met Ciska Peters.
Aristakes heeft verschillende liedjes opgenomen en geschreven voor collega artiesten..

In oktober 2005 heeft Aristakes, na vele verzoeken uit het publiek, weer een album opgenomen! Dit sfeervolle album, “The Winetheatre”, is precies dat wat hij live het liefst doet: piano spelen en zingen, dus puur natuur. “The Winetheatre” kwam vanuit het niets nieuw binnen op #22 in de Album Top 100, waardoor Aristakes meteen weer op de kaart stond. De album track “We both know it” bleek eveneens een schot in de roos en bereikte zelfs een 34e plaats in de Top 100.

Het album en tevens titel van zijn eerste theaterconcert ‘Romantic Ballads, unplugged’ is ook zeer goed ontvangen. Hierop staan covers en eigen composities.

Het nieuwste theaterconcert heeft de titel ‘Mooie Liedjes’ meegekregen. ‘Mooie Liedjes’ is tevens één van de nieuwste composities van Aristakes.
Het concert ‘Mooie Liedjes’ omvat nummers van Charles Aznavour, Neil Diamond, John Denver, enz., aangevuld met prachtige eigen composities.

Na ruim 45 jaar actief te zijn als pianist-zanger voor duizenden gelegenheden en diverse releases van singles en albums, is dan nu eindelijk een album uitgekomen met louter en alleen eigen composities.
‘Mooie Liedjes…het Album’!

Aristakes is druk doende met een door hem geschreven en gecomponeerde rockopera ‘Rhapsody for Peace’. Een aantal stukken is al opgenomen met het orkest van Maurice Luttikhuis.
Er volgens nog 8 of 9 stukken van de hand van deze virtuoze pianist!

Datum

zaterdag 24 sep 2022
Geweest

Tijd

20:00

Prijs

€19.50

Meer info

GEANNULEERD
Genres
pauzedrankje
(Tenzij anders aangegeven / assortiment: koffie, thee, pils, fris, wijn)