Meteen naar de inhoud

Crazy Abnormale Bingo met Alex en Glenn

!! Let op, deze avond heeft een hoog onzingehalte, kan je dat niet aan? Kom dan vooral niet !!

Jaja, laat dit keer maar eens niet de slimste winnen! Na al dat gepubquiz is het wel weer eens tijd om gewoon een avondje te spelen om het geluk. En ik voel het, jij bent geboren voor dat geluk! Maar verwacht geen bingo hoe je het kent. Nee, dit wordt een hele onverwachtse bingo! Een crazy bingo! Een abnormale bingo! Ik hoor je denken, wat is nou weer een abnormale bingo? Nou, dus in ieder geval geen normale bingo. Als je nou echt wilt weten wat je kan verwachten moet je gewoon komen kijken. En als je er dan toch bent, dan het beste meedoen met een potje bingo en en een lekker drankie er bij! En nog één, en dan nog één, dan de laatste borrel en dan pas echt de laatste borrel etc. Je kan natuurlijk niet echt alleen komen kijken, want kijken naar een bingo, waarom zou je dat willen?

Ben jij er al klaar voor? Vergeet vooral thuis niet te oefenen, ook met liedjes zingen en met schreeuwen: BINGOOO! Warm die stembanden maar alvast op.

Je bingokaarten en eventuele andere benodigdheden zijn inbegrepen bij je ticket en krijg je op de avond zelf. Je kan je individueel inschrijven en op de avond zelf plaatsnemen met je vrienden aan een tafeltje of met de andere singles aan de bar.

De Crazy Abnormale Bingo is een oer-Leidschendamse productie van Kattenkwaad Creative.

(Dit prijs van dit evenement is exclusief consumptie.)

Tags:

Datum

vrijdag 9 dec 2022

Tijd

20:30

Prijs

€15.00
KAARTEN
pauzedrankje
(Tenzij anders aangegeven / assortiment: koffie, thee, pils, fris, wijn)