Meteen naar de inhoud

Crazy Abnormaal WK-Spel met Alex en Glenn

!! Let op, deze avond heeft een hoog onzingehalte, kan je dat niet aan? Kom dan vooral niet !!

Jaja, laat dit keer maar eens niet de slimste winnen! Na al dat gepubquiz is het wel weer eens tijd om weer eens wat anders te doen. En ik voel het, jij bent hiervoor geboren! Maar verwacht geen WK-spel hoe je het kent. Nee, dit wordt een hele onverwachtse WK-spel! Een crazy WK-spel! Een abnormaal WK-spel! Ik hoor je denken, wat is nou weer een abnormaal WK-spel? Nou, dus in ieder geval geen normaal WK-spel. Als je nou echt wilt weten wat je kan verwachten moet je gewoon komen kijken. En als je er dan toch bent, dan het beste meedoen met het WK-spel en en een lekker drankie er bij! En nog één, en dan nog één, dan de laatste borrel en dan pas echt de laatste borrel etc. Je kan natuurlijk niet echt alleen komen kijken, want kijken naar een WK-spel, waarom zou je dat willen?

Ben jij er al klaar voor? Vergeet vooral thuis niet te oefenen, ook met liedjes zingen en met schreeuwen: GOALLLL! Warm die stembanden maar alvast op.

Je spelbenodigdheden zijn inbegrepen bij je ticket en krijg je op de avond zelf. Je kan je individueel inschrijven en op de avond zelf plaatsnemen met je vrienden aan een tafeltje of met de andere singles aan de bar.

Het Crazy Abnormaal WK-spel is een oer-Leidschendamse productie van Kattenkwaad Creative.

  • Inloop vanaf 19:30 uur
  • 19:50 uitleg WK-Spel
  • 20:00 Start spel en WK wedstrijd

(Dit prijs van dit evenement is exclusief consumptie.)

Tags:

Datum

vrijdag 9 dec 2022
Geweest

Tijd

Inloop vanaf 19:30 uur
20:00

Prijs

€15.00
Genres
KAARTEN
pauzedrankje
(Tenzij anders aangegeven / assortiment: koffie, thee, pils, fris, wijn)