Meteen naar de inhoud

Dagmar Rijff

De eeuwige zoektocht

De eeuwige zoektocht’ is een voorstelling over perspectief en maakbaarheid. Hoeveel regie heeft de mens over het eigen geluk? En moet je daarvoor niet eerst onderzoek doen naar jouw definitie daarvan? Dagmar neemt je mee in haar hersenspinsels en fascinaties. Ze ontroert met persoonlijke anekdotes en haar fantastische zangstem waarmee ze met gemak alle genres bezingt. De gevatte teksten, op soms spottende toon, prikkelen tot nadenken.Als geboren pessimist op zoek naar geluk. Wat is geluk? Geluk in algemene zin, maar ook binnen het voor haar vrij onontgonnen gebied van de liefde. In hoeverre heeft de mens daarover zelf de regie? En als we streven naar liefde, liefde afkomstig van wie?

Dagmar geeft het publiek een kijkje in haar belevingswereld en is daarbij niet bang om zich kwetsbaar op te stellen. Verscholen achter vocaal geweld, laat ze de zogenaamde geluidsmuur zakken, om kwetsbaar achter de piano – met haar zelfgeschreven liedjes – het achterste van haar tong te laten zien. Ze zingt over haar grootste angsten en verlangens, waarbij ze het niet schuwt om kritisch naar zichzelf te kijken.

Datum

donderdag 22 sep 2022
Verlopen!

Tijd

20:30

Prijs

€12.75

Meer info

GEANNULEERD
Genres
pauzedrankje
(Tenzij anders aangegeven / assortiment: koffie, thee, pils, fris, wijn)

Nieuws: Het Veur Theater

Film oktober: Downton Abbey 2

Film oktober: Downton Abbey 2

Nadat de familie Crawley koninklijk bezoek kreeg van de koning en koningin van Groot-Brittannië bereidt de familie zich nu voor op een nieuw avontuur, namelijk een vakantie naar Frankrijk. Violet Crawley, de gravin van Grantham, is namelijk in bezit gekomen van een riante villa, die ze dankzij een oude jeugdliefde heeft bemachtigd. Zoals gewoonlijk komt… Lees verder »Film oktober: Downton Abbey 2

Extra voorstelling Hé wie zit er op de WC (2+)

Extra voorstelling Hé wie zit er op de WC (2+)

De jeugdvoorstelling Hé wie zit er op de WC op 18 september om 11:00 uur is al uitverkocht. Bij voldoende animo komt er mogelijk een extra voorstelling om 14:30 uur. Wenst u kaarten voor de extra voorstelling? Schrijf u dan in voor de wachtlijst.

Dit jaar weer een Sinterklaasvoorstelling!

Dit jaar weer een Sinterklaasvoorstelling!

De studenten van de DAPA Musicalopleiding verzorgen dit jaar de Sinterklaasvoorstelling op 27 november. Een vrolijke Sinterklaas voorstelling over dat je niet altijd bang hoeft te zijn voor iemand die je niet kent! Een interactieve show met veel muziek, dans en humor!

Film september bekend

Film september bekend

In 1961 stal Kempton Bunton, een 60-jarige taxichauffeur, Goya’s portret van de hertog van Wellington uit de National Gallery in Londen. Het was de eerste (en nog steeds de enige) diefstal uit de geschiedenis van het museum. In zijn losgeldbrieven schreef Bunton dat hij het schilderij zou teruggeven op voorwaarde dat de overheid ermee in… Lees verder »Film september bekend

Start kaartverkoop seizoen 2022-2023

Start kaartverkoop seizoen 2022-2023

Op maandag 30 mei om 12:00 uur starten wij met de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen! Als eerste op de hoogte zijn wanneer het volledige programma op de website te bekijken is? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief. Vrienden van het theater kunnen eerder kaarten bestellen. Ook vriend worden? Bezoek deze pagina.