De Gruffalo (3+)

Meneer Monster
zondag 10 februari 2019 11:00 uur
€ 7,50
Theaterzaal
  • Jeugd
EXTRA VOORSTELLING!
zondag 10 februari 2019 13:30 uur
€ 7,50
Theaterzaal
  • Jeugd

Zie wachtlijstformulier onderaan deze pagina!

Illustratie: Axel Scheffler

Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn staart tot aan zijn enge kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo!

Een kleine muis wordt uitgenodigd om te komen eten, eerst door een vos, dan door een uil en vervolgens door een slang. Maar die zien hem zelf als een lekker hapje. Daarom verzint de kleine muis een list. Beleefd slaat hij de uitnodigingen af door te antwoorden dat hij vandaag bij de Gruffalo al een eetafspraak heeft. De Gruffalo? De muis legt uit hoe dat niet-bestaande griezelbeest eruitziet. De dieren schrikken zich een hoedje en druipen af. Maar dan komt de muis een echte Gruffalo tegen die er precies zo uitziet als de muis heeft verzonnen! En de Grufallo heeft helaas ook trek in een hartig hapje muis! Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote griezel?

De Gruffalo is een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder.

Meneer Monster

De Gruffalo, de succesvoorstelling van het nieuwe theatergezelschap Meneer Monster (bekend van de productie Poep!) is een bewerking van het meesterlijke kinderboek De Gruffalo van Julia Donaldson & Axel Scheffler.

Met hun frisse en ongepolijste manier van spelen verovert Meneer Monster in rap tempo de (jonge) harten van het Nederlandse en Vlaamse publiek. Door de bijzondere publieksopstelling zit je bovenop het spel van de acteurs en waan je je midden in het bos. Meneer Monster maakt volwassen jeugdtheater vol spanning, muziek en humor.

 

Er kunnen geen reacties achtergelaten worden.

Blijf op de hoogte

Volg ons via de RSS feed, Twitter en Facebook.
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief hier