Meteen naar de inhoud

DE MEGA SPELSHOW met Alex en Glenn

!! Let op, deze avond heeft een hoog onzingehalte, kan je dat niet aan? Kom dan vooral niet !!

Na een succesvolle online DiscoBingo en Pubquiz is het tijd voor iets nieuws. Alex en Glenn vinden het in dit post-corona tijdperk tijd om uit de livestream te stappen. Dat doen ze dan maar al te graag in de foyer van Het Veur Theater. Verwacht een avond die je niet kan verwachten. Neem plaats met je team aan een tafeltje, bestel een drankje en wacht af op wat komen gaat. In verschillende rondes kan je punten halen met je team om deze zo te kwalificeren voor de finale. In deze finale speel je niet met, maar tegen je team. Kortom, alle ingrediënten voor een hechtere band binnen je vriendengroep. 


Je schrijft je in met je team, deze bestaat uit tussen de 4 en 6 personen. Rondes kunnen variëren van kennisvragen tot onnodige dierenweetjes, je creativiteit wordt op de proef gesteld en er is vast ook iets met muziek. Wat we precies gaan doen weten wij eigenlijk ook nog niet, of wel. Al is het dan toch een verrassing. Laat de beste winnen! Al gaat het daar natuurlijk niet om, want zoals het gezegde luidt: ‘Meedoen is belangrijker dan winnen.’De mega spelshow is een oer-Leidschendamse productie van Kattenkwaad Creative. 


Datum

03 jun 2022

Tijd

20:30

Prijs

€9.50
Genres
KAARTEN
pauzedrankje
(Tenzij anders aangegeven / assortiment: koffie, thee, pils, fris, wijn)

Nieuws: Het Veur Theater

Start kaartverkoop seizoen 2022-2023

Start kaartverkoop seizoen 2022-2023

Op maandag 30 mei om 12:00 uur starten wij met de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen! Als eerste op de hoogte zijn wanneer het volledige programma op de website te bekijken is? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief. Vrienden van het theater kunnen eerder kaarten bestellen. Ook vriend worden? Bezoek deze pagina.

Winnaar super-de-luxe avond uit!

Winnaar super-de-luxe avond uit!

Samen met Theater Ludens hebben wij weer een geweldige prijs ter beschikking gesteld: Een Super-de-luxe-avond-uit voor 2 personen! Lees hier meer over de prijs. Uit alle bestellingen hebben wij een winnaar gekozen en dat is geworden…. Mw. Hinkenkemper uit Leidschendam

Win een super-de-luxe avond uit! Deel 2!

Win een super-de-luxe avond uit! Deel 2!

Theater Ludens en Het Veur Theater stellen wederom een super-de-luxe avondje uit ter beschikking voor 2 personen! De theaters stellen deze prijs beschikbaar voor iedereen die kaartjes koopt in de periode van 25 januari tot en met 28 februari 2022.   Een Super-de-luxe avond uit? Wat is dat?Je wordt de dag van de voorstelling thuis… Lees verder »Win een super-de-luxe avond uit! Deel 2!

Stoelen nieuw gestoffeerd

Stoelen nieuw gestoffeerd

Nadat wij eerst gewacht hebben om onze eerste bezoekers van het seizoen ermee te verrassen, kunnen wij nu écht niet meer wachten met het tonen van onze nieuw gestoffeerde stoelen. Mooi hé?

Winnaar super-de-luxe avond uit!

Winnaar super-de-luxe avond uit!

Samen met Theater Ludens zijn wij de voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen gestart en hebben de vroege kaartkopers een geweldige prijs ter beschikking gesteld: Een Super-de-luxe-avond-uit voor 2 personen! Lees hier meer over de prijs. Uit alle bestellingen hebben wij een winnaar gekozen en dat is geworden…. Mw. Erdmann gefeliciteerd!