Meteen naar de inhoud

De Toren van Geluid

Superjuffie! (5+)

Na de Pluim van de Kinderjury en een eigen bioscoopfilm komt Superjuffie naar de theaters gevlogen! 

Dit is juf Josje.
Een heel gewone juf.
Maar kunnen jullie een geheim bewaren? Nee? Stop dan met lezen!
Ja? Luister dan goed!
Josje is namelijk een heel bijzondere juf. Ze is Superjuffie! 

Als er een dier in gevaar is, verandert juf Josje in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een tornado door de lucht. Zo redt ze alle dieren net op tijd! Al snel ontdekken haar leerlingen en Hakim, de conciërge, haar bijzondere gave. Gelukkig beloven ze niets tegen de strenge directeur te zeggen. Ondertussen gebeuren er hele vreemde dingen in de stadsdierentuin… Komt Superjuffies hulp op tijd? 

De Superjuffie!-boeken van Janneke Schotveld, met illustraties van Annet Schaap, zijn al lange tijd een groot succes en zijn met vele prijzen bekroond. De makers van De Toren van Geluid zijn Superblij om met Superjuffie een nieuw avontuur aan te gaan. Ze kunnen niet wachten om het verhaal over de lieve en stoere Juf Josje naar de theaters te brengen! 


DE TOREN VAN GELUID: 

Sinds 2001 brengt De Toren van Geluid interactieve muziektheatervoorstellingen voor peuters, kleuters en ouder(s). Via toegankelijke voorstellingen, waarbij eenvoud en helderheid voorop staan, wil de theatergroep kinderen laten kennismaken met theater en muziek. 

Eerder maakte het gezelschap voorstellingen rondom o.a. ‘Agent en Boef’, ‘Pim & Pom’ en ‘Ssst! De tijger slaapt’ (Uitverkocht Award, de Harmonie). 

QUOTES: 

“Een voorstelling met een hele grote glimlach! Chapeau!” (over Pim & Pom – Fieperdepiep!) – **** De Theaterkrant 

“Dolenthousiast zijn onze kleuters over de voorstelling. Hier wordt al de hele week ‘gefopt’ en het liedje ‘In de gevangenis’ gezongen!” (over Agent en Boef) – Scholentoer St. Openbaar Onderwijs, Westland 

“We kijken uit naar jullie volgende voorstellingen, ze zijn altijd zo mooi vormgegeven, fris en met uitstekend spel!” – Bilbliotheektheater, Rotterdam 

MEET & GREET: 

Juf Josje en haar vrienden zijn heel benieuwd wat jullie van het avontuur vonden. 
En misschien wil je wel met Superjuffie op de foto? Hopelijk vliegt ze niet weg om een dier te redden! 

Genre: Muziektheater
Leeftijd: 5 +
Duur: circa 55 minuten 

Gebaseerd op de Superjuffie!-boeken van Janneke Schotveld en illustrator Annet Schaap, uitgegeven door uitgeverij Van Holkema & Warendorf/Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv. 

Met dank aan het Kickstart Cultuurfonds. 

Datum

zondag 26 feb 2023
Geweest

Tijd

13:30

Prijs

€12.50
Genres
KAARTEN
pauzedrankje
(Tenzij anders aangegeven / assortiment: koffie, thee, pils, fris, wijn)