Elke Vierveijzer – Lucht

Neem vrijdagavond gratis een vriend, vriendin, geliefde of bijvoorbeeld collega mee naar Elke Vierveijzer! Bestel 1x een ‘bring a friend’-bundel en ontvang 1 normaal en 1 gratis kaartje.

Foto: Saskia Kerkhoff

Elke Vierveijzer. U kunt haar kennen van haar ode aan Maarten van Roozendaal. Van haar grote stem, haar bloedstollend mooie liedjes en schurende teksten.
Of misschien kent u haar wel helemaal niet. Dat wordt dan eens tijd.

Na Om te janken zo mooi en Zonder Genade is het tijd voor LUCHT.
Een veelzijdig theaterconcert over aanpassing en ontsnapping. Over eindeloos doorgaan en stilvallen. Over het dichtgegespte harnas dat ons houvast geeft.
Wat haar kenmerkt? Met een geheel eigen stem gaat ze in LUCHT via muzikale verhalen en stijlen op zoek naar de waarheid. Soms met een poppy sound, soms met het klassieke theaterlied, dan weer met opzwepende donkere elektronica.

Eén ding is duidelijk, de liederen zijn stuk voor stuk kogels die u onmogelijk kunt ontwijken. Beloftes, gedachten, angsten, observaties en vragen. Aan wiens maatstaven wordt er nou precies voldaan? En wat als er één knoop van het keurslijf springt?

Rauw, eerlijk en kwetsbaar. Een theaterconcert dat nog lang na zal zinderen.

Heeft u al kaarten? Mail ons op kaartverkoop@hetveurtheater.nl voor gratis extra kaarten. De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en op reeds gereserveerde of gekochte kaarten.