Frank Sanders

Een middag met Lady Felice & Frank Sanders
zondag 3 februari 2019 14:30 uur
€ 17,00
Theaterzaal
  • Cabaret

Foto: Frits Schroeder

Frank Sanders maakte in 1967 zijn theaterdebuut in de musical De Stunt. Vele theaterproducties volgde, waarvan de meeste samen zijn partner Jos Brink en hun gezelschap Tekstpierement. In 1997 speelde Frank zijn laatste voorstelling: Zzinderella. Het jaar daarom opende hij zijn eigen Academie voor Musical en Muzikaal theater. Inmiddels is de opleiding één van de meest gerenommeerde theateropleidingen in Nederland.

In 2014 kruipt het bloed waar het niet gaan kan en keert Sanders terug in het theater. In verschillende bezettingen (met o.a. Barrie Stevens, Marjolijn Touw, Ara Halici en Ivo Chundro) speelde hij drie jaar achtereen de vervolgmusical The Rozettes, een musical over drag queen Lady Felice en haar Rozettes. In 2016 is The Rozettes The Grande finale de laatste in de reeks, wederom in regie van Paul van Ewijk.

Al in 2015 is een spin off van The Rozettes te zien: Een avond met Lady Felice & Frank Sanders. Een muzikale talkshow met vocale gasten. Voor de pauze is Frank als Lady Felice de leading lady en na de pauze als zichzelf.

Na twee jaar bijna maandelijks in Amsterdam, gaat Een avond met Lady Felice  & Frank Sanders nu op tournee! Met Daan van Lanen achter de piano, Nico Maas op gitaar en iedere voorstelling twee jonge, talentvolle vocale gasten brengen Lady Felice en Frank Sanders hun meest favoriete Nederlandse (kleinkunst) repertoire.

In tegenstelling tot onze brochure begint deze voorstelling om 14:30 uur.

Er kunnen geen reacties achtergelaten worden.

Blijf op de hoogte

Volg ons via de RSS feed, Twitter en Facebook.
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief hier