Ga naar de inhoud

Het kleine theater

De Sneeuwkoningin (3+)

Twee meisjes vertellen een verhaal. Of nee, ze spelen het. Het is hun lievelingsverhaal.

Het gaat over twee vriendinnen; Kaja en Gerda. Op een dag is Kaja ineens verdwenen, de Sneeuwkoningin heeft haar meegenomen naar haar IJspaleis in het koude Noorden. Gerda gaat naar haar op zoek. Ze gaat een barre, lange tocht tegemoet. Na vele dagen en spannende avonturen vindt ze haar eindelijk, maar Kaja herkent haar niet meer… haar hart is bevroren. Gerda is de enige die haar hart weer kan ontdooien, hopelijk is ze niet te laat.

Een muzikale voorstelling over liefde. Over warmte en kou. Over een vriendschap die alles overwint. Een warm winterverhaal.

Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Na jaren te hebben gewerkt bij diverse theatergezelschappen, en in verschillende televisieproducties en films te hebben gespeeld, zijn ze in 2011 een eigen jeugdtheatergezelschap begonnen. Samen maken ze nu al ruim 10 jaar theater voor jong en oud. Er staan 15 voorstellingen op het repertoire, allemaal met veel humor, mooie muziek en gekke personages. De voorstellingen zijn gebaseerd op oude verhalen, liedjes of bekende sprookjes, waar een heel eigen draai aan is gegeven, zodat het niet eng is voor de kleinste bezoeker, maar ook zeker niet saai voor de oudste.

Duur voorstelling: 40 minutenTags:

Datum

zondag 15 dec 2024

Tijd

11:00 - 11:50

Prijs

€12.50

Meer Info

KAARTEN
Genres
KAARTEN