Hun – Alles is Wel | op eigen risico

foto: annemieke van der togt

Het is namelijk zo dat we niet de volledige show zullen spelen, maar een gedeelte hiervan en u bepaalt welk deel! Na een lied of scène besluit u of we links- of rechtsaf gaan: wat wordt het volgende onderdeel van de voorstelling? Via de livechat bouwt u mee aan Alles is Wel: OP EIGEN RISICO. Dat kan een fantastisch artistiek eindproduct worden, maar misschien snapt u na zo’n 20 minuten geen reet meer van de voorstelling. Dat is dus dat eigen risico.

Echter kunnen hun garanderen dat losse liedjes en scènes ook zeer vermakelijk zijn. En de uitdaging is natuurlijk om na de ingekorte voorstelling een fractie te hebben meegekregen waar Alles is Wel – de hele voorstelling over gaat. Namelijk: Bent u wel eens verdomd ongelukkig? Of kent u iemand die zich wel eens van een gebouw heeft willen gooien? Sabine wel; Charlotte namelijk. Sabine is overigens best gelukkig, maar leidt een ongelooflijk saai leven (aldus Charlotte). Nou, depressief ben je nooit alleen hoor, daar zorgt Char wel voor (aldus Sabine). Hun hebben zich noodgedwongen gespecialiseerd in de krankzinnige wereld van depressies en pillen, omdat Hun wereldfaam nou eenmaal al jaren gesaboteerd wordt door psychische somberheid. Tijd om Char haar ziekte eens lekker uit te buiten en met waargebeurde verhalen het theater in te gaan. Alleen nu dus niet. Hun tournee is verplaatst naar het voorjaar van 2021, waardoor hun nu alle tijd hebben om u online te vermaken (in plaats van koos werkeloos te zijn).

Sabine Krol en Charlotte de Vries zijn Hun, beiden afgestudeerd aan het Conservatorium. Gewapend met piano’s, gitaren, synthesizers en andere elektronische shit, shinen ze de pan uit met Hun tweede voorstelling ‘Alles is Wel’. Een voorstelling vol van tekst, geen tekst, Nederlandstalige liedjes, dikke dansmoves en levensvragen die niet beantwoord zullen worden.

Rietveld Theater biedt #Thuistheater. Een initiatief om ook nu van theater te kunnen genieten en artiesten een beetje te ondersteunen. Vaste bezoekers van het Veur Theater kunnen hiervan meegenieten. 

HOE WERKT HET?
Volg de link naar de betaalsite en schaf een ticket voor uzelf of de gevulde huiskamer aan. Geef aan dat de tickets via ons theater worden aangeschaft en wij ontvangen een klein percentage van de kaartverkoop.
Een mail met een link naar de voorstelling wordt verstuurd. De voorstellingen worden uitgezonden via het  YouTube kanaal van Rietveld Thuis Theater. Klik ruim voor aanvang van de voorstelling op de link, zodat duidelijk is dat deze werkt. De voorstelling start vervolgens automatisch.
Mocht de link geopend worden als de voorstelling al is begonnen, dan kijkt u met een kleine vertraging.
De kaartverkoop blijft open staan tot 2 weken na de live uitvoering. Ook in die periode kan er nog een kaartje worden aangeschaft.

Klik hier voor de veelgestelde vragen