Meteen naar de inhoud

Jubileumfestival: Pubquiz XXL


Sinds juni 2013 verzorgt De Pubquizmaster een maandelijkse pubquiz in Het Veur Theater. Deze quizzen zijn razend populair en steevast uitverkocht.

Ter ere van het tienjarig jubileum van ons theater zal op 7 september het héle theater omgebouwd gaan worden tot Pubquizlocatie! Onder de bezielende leiding van quizmaster Chris Piguillet zullen de hersens in een XXL versie gekraakt gaan worden. XXL? XXL!: Meer teams, meer quizvragen, meer van meer en natuurlijk een heúl grote trofee!

We gaan het hele theater gebruiken voor deze speciale editie, waarbij we gebruik maken van audio- én visuele middelen.

Het inschrijfgeld is €75,00 per team van 4 tot 6 personen en is inclusief een uitgebreide borrelplank.
We starten om 20.00 uur stipt, en rond 23.30 uur is de prijsuitreiking, waarbij de winnaars niet alleen met de trofee huiswaarts zullen keren maar óók met een bijzondere hoofdprijs! Stel je team samen en schrijf je nú in voor deze bijzondere editie, we hebben namelijk plek voor maximaal 40 teams.


PQM_Logo_ZW_trans

En voor de enkeling die nog nooit van de pubquiz heeft gehoord:
Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van 4 a 6 personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, nieuws, muziek, films, etc. Let op: een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de Pubquiz garant voor plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau. Zonder gedoe dat mensen “voor gek staan”: je speelt in een team, en je zult zien dat iedereen zijn of haar steentje zal bijdragen in het beantwoorden van de vragen!

Datum

donderdag 7 sep 2023

Tijd

20:00 - 23:30

Prijs

€75.00

Meer Info

KAARTEN
KAARTEN
pauzedrankje
(Tenzij anders aangegeven / assortiment: koffie, thee, pils, fris, wijn)