Ga naar de inhoud

Kern Koppen

Kamikaze Copiloot (literair cabaret)

Gouden Krekel winnaar Guus van der Steen en zijn gezelschap KERN KOPPEN zijn terug met een nieuw stuk: KAMIKAZE COPILOOT.

Met een Van Dale Spoken award en enkele BUMA awards op zak heeft Guus zijn strepen als tekstdichter al ruimschoots verdiend. Tijdens de nieuwe voorstelling stort hij zich op het gelaagde landschap van onze tijdsgeest. De filosofieën rollen rijmend van de tong terwijl hij ons meeneemt in zijn diepteonderzoek. Hoe gaat het met de mens? Wat sluimert er onderhuids? Valt er nog wat te dromen? De juiste vragen zijn minstens zo belangrijk als de antwoorden.

Stoffige beats met vervormde samples van Paya Arsenovic en Frank van der Steen zijn zo eigenzinnig als de spottende humor van Guus – de show geeft spoken word een nieuwe dimensie en etaleert een geheel eigen combinatie van poëtisch verpakte anekdotes, schurende raps en dichtende analyses. Het spektakel wordt gecompleteerddoor de visuele uitingen van gerenommeerd kunstenaar Jamel Armand, die los is gegaan op het decor en de kostuums.

Fasten your seatbelts. Of… waarom zou je?

Tags:

Datum

donderdag 13 mrt 2025

Tijd

20:30

Prijs

€18.50

Meer Info

KAARTEN
Genres
KAARTEN