Kira Kool – Gonnie en Gijsje samen op stap (2+)

zondag 18 april 2021 - 11:00 uur
€ 9,50
  • Jeugd
zondag 18 april 2021 - 13:30 uur
€ 9,50
  • Jeugd

Gonnie is een gansje. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Ze woont bij de hooiberg. Op een dag zijn Gonnie’s lievelingslaarsjes weg! Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug…?

Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen.

Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee?

In deze voorstelling zullen geen poppen worden gebruikt maar worden de gansjes Gonnie en Gijsje symbolisch verbeeld.

Kira Kool is een performer en maakt theater voor kinderen en volwassenen. In 2015 studeerde zij af aan de opleiding Muziektheater. Daarna volgden projecten als Superifcial Supremacy, De Witt of Oranje, IK BEN EEN INTERFACE, CRISPR-CAS en diverse schoolvoorstellingen. Sinds 2017 is Kira te zien in de jeugdvoorstelling Dikkie Dik en de taart gebaseerd op de boeken van Jet Boeke.

Extra info

  • Leeftijd: 2 t/m 5 jaar (leuk voor jong en oud)
  • Duur: 40 minuten