Klaas Prins

Neem donderdag gratis een vriend, vriendin, geliefde of bijvoorbeeld collega mee naar Klaas Prins! Bestel 1x een ‘bring a friend’-bundel en ontvang 1 normaal en 1 gratis kaartje.

 

 

 

 

Foto: Joyce Djo

Be the best version of yourself was wat Klaas Prins op de toiletdeur van een vriend las. Klaas veegde af, werd geïnspireerd en begon om de beste versie van zichzelf te worden. Maar hoe doe je dat?

In zijn programma neemt Klaas Prins je mee op zoek naar de beste versie van zichzelf. Een wereld waarin je leven zin zou krijgen door Engelse teksten aan de muur te hangen, een wereld waarin Tinder een Utopiaanse Fata Morgana blijkt te zijn en een wereld waarin Rotterdammers gewoon de Efteling in mogen.

Een absurde zoektocht naar identiteit waarbij de jonge cabaretier met scherpe grappen, originele liedjes en de nodige zelfspot het publiek continu weet te boeien en verrassen.

Over Klaas Prins

Met zijn energieke humor en absurde wendingen verrast Klaas Prins zijn publiek. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas stond in 2016 in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en hij won de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival. Verder schrijft Klaas voor diverse tv-programma’s en was hij de vaste presentator van Humor TV. Maar nog niet helemaal is het eerste avondvullende programma van Klaas.