LockDownQuiz

Net als jullie missen wij de live-pubquiz. Onder de bezielende leiding van Pubquizmaster Chris Piguillet kunnen de hersenen echter online weer gekraakt gaan worden!

Om deze barre tijden toch wat draaglijker door te komen organiseren we samen met De Pubquizmaster de LockDownQuiz! De LockDownQuiz is een online pubquiz, gepresenteerd door Quizmaster Chris vanuit zijn huisstudio. Je kunt individueel meedoen, als huishouden of met teamgenoten op afstand, je houdt dan contact met elkaar via (bijv) WhatsAppGroepsvideogesprek of een app als Houseparty. De quiz wordt gespeeld in Zoom, hier hoef je verder niets voor te installeren o.i.d.

Om de quiz nóg véél leuker te maken kun je een LockDownQuizBorrelbox bestellen bij Restaurant De Heerlijkheid. Hiermee steun je de ondernemers van de Heerlijkheid, die al sinds jaar en dag de horeca in Het Veur Theater verzorgen. Dit keer een compleet andere borrelbox met warm bittergarnituur, nachos uit de oven, nootjes, zoutjes, kaas en worst.

Valt er nog wat te winnen?
Per quiz zijn er diverse prijzen te verdienen: natuurlijk een trofeetje voor de winnaars, maar om de verleiding van Google een beetje te weerstaan zijn er ook prijzen voor de teams die eindigen op plaats 2 en 3, voor het team dat eindigt op de laatste plaats en bovendien is er een loterij met leuke prijzen.

Inschrijven
Inschrijven voor de quiz kan via chris@pubquizmaster.nl, je ontvangt dan een mail met verdere informatie. Het inschrijfgeld bedraagt een tientje per quiz. Je kunt je inschrijven voor één of meer quizzen tegelijk.

Bestellen van het borrelpakket kan via de website van de Heerlijkheid, het pakket kun je uiterlijk bestellen tot de vrijdag voor de quiz.

We kijken uit naar jullie deelname, zodat we er met zijn allen een mooi feestje van kunnen maken, in afwachting van betere tijden!