LockDownQuiz

Met de enige echte pubquizmaster Chris!
zondag 7 maart 2021 - 16:00 uur
€ 10,00
  • Pubquiz

Net als jullie missen wij de live-pubquiz. Onder de bezielende leiding van Pubquizmaster Chris Piguillet kunnen de hersenen echter online weer gekraakt gaan worden!

Om deze barre tijden toch wat draaglijker door te komen organiseren we samen met De Pubquizmaster de LockDownQuiz! De LockDownQuiz is een serie van vier online pubquizzen, gepresenteerd door Quizmaster Chris vanuit zijn huisstudio. Je kunt individueel meedoen, als huishouden of met teamgenoten op afstand, je houdt dan contact met elkaar via (bijv) WhatsAppGroepsvideogesprek of een app als Houseparty. De quiz wordt gespeeld in Zoom, hier hoef je verder niets voor te installeren o.i.d.

Om de quiz nóg véél leuker te maken kun je een LockDownQuizBorrelbox bestellen bij Restaurant De Heerlijkheid. Hiermee steun je de ondernemers van de Heerlijkheid, die al sinds jaar en dag de horeca in Het Veur Theater verzorgen. In het borrelpakket vind je niet alleen allerlei lekkere hapjes, maar ook een puzzel ter voorbereiding op de pubquiz. Hiermee kun je extra punten kunt verdienen.

Valt er nog wat te winnen?

Per quiz zijn er diverse prijzen te verdienen: natuurlijk een trofeetje voor de winnaars, maar om de verleiding van Google een beetje te weerstaan zijn er ook prijzen voor elk team dat eindigt op plaats 2, 3, 15, 30, 45, etc. en het team dat eindigt op de één na laatste plaats. Daarnaast wordt er een ranking bijgehouden, het team dat na 4 quizzen de meeste punten heeft vergaard wint De LockDownQuiz Trofee plus de Legendarische LockDownQuizBorrelplank van maar liefst één meter lang! De nummer twee op de ranking wint de plank van 75cm, de nr 3 de plank van 50 cm.

Deze LockDownQuiz wordt georganiseerd voor de quizzers uit alle gelegenheden waar De Pubquizmaster een quiz verzorgd, een uitgelezen kans dus om je te meten met “de rest van Nederland”.

Maar er wordt ook een rankingklassement bijgehouden per speelgelegenheid, voor het beste team van Het Veur Theater staat er ook een prijsje klaar!

Quizdata
De geplande data zijn op 24-1, 7-2, 21-2 en 7-3, om de twee weken een zondagmiddag dus. De quiz is van 16.00-18.00 uur.

Inschrijven
Inschrijven voor de quiz kan via chris@pubquizmaster.nl, je ontvangt dan een mail met verdere informatie. Het inschrijfgeld bedraagt een tientje per quiz. Je kunt je inschrijven voor één of meer quizzen tegelijk.

Bestellen van het borrelpakket kan via de speciale website van de Heerlijkheid, het pakket kun je uiterlijk bestellen tot de vrijdag voor de quiz.

We kijken uit naar jullie deelname, zodat we er met zijn allen een mooi feestje van kunnen maken, in afwachting van betere tijden!