Ga naar de inhoud

Maak de reis naar binnen

Theatercollege door Odette Meyer

Zit je ‘s nachts nog steeds op de snelweg van gedachten?
Bekruipt je het gevoel dat er een strijd gaande is tussen je hoofd en je hart?
Denk je regelmatig over een collega ‘wat een vreemde vogel’ (en dat híj́ eindelijk eens moet veranderen)?
Heb je soms het idee dat je je eigen geliefde(n) maar moeilijk kunt bereiken?

Niet gek als je ja hebt geantwoord op een van bovenstaande vragen. Want we leven in een tijd waarin de connectie met onszelf, maar ook met anderen, voortdurend onder druk staat.

🌱Zonder dat we het in de gaten hebben zijn we de connectie met de natuur en de aarde kwijt en daarmee met onszelf.  We vergeten te luisteren naar ons lijf. We zijn de verbinding tussen hoofd en hart kwijtgeraakt. Ons hoofd is de baas en we gaan voorbij aan onze emoties. Maar met je hoofd alleen kom je er niet.

🎯 Je hebt ál je vermogens nodig: je hoofd (IQ), je lijf (FQ), je hart en emoties (EQ) en je spiritualiteit en zingeving (SQ).

Alleen dan kun je in deze tijd van chaos en verandering zelf goed aan het roer van je eigen leven staan. En van meer betekenis zijn voor de mensen om je heen.

👉 Reis daarom met Odette mee door het universum van emotionele intelligentie langs 7 planeten door het gevreesde zwarte gat naar het universum van ongekende mogelijkheden. En ontdek de sleutel naar je volledige potentieel.

🌟 Een muzikaal en beeldend theatercollege begeleid door prachtige muziek van Gijs Velter
🌟 Een avond vol vertragen en tijd voor jezelf. Diepgaand en met humor
🌟 Met aan het einde een verrassende coming out
🌟 Je gaat opgeladen, hoopvol en met nieuwe inzichten voor de rest van je leven naar huis

Odette is coach en kunstenaar en begeleidt ruim 20 jaar mensen, teams en organisaties in de ontwikkeling van hun (persoonlijke) leiderschap.

Odette: “Wanneer we met een vraag zitten in leven of werk, weten we er vaak niet goed raad mee. Veranderen en groeien is een zoektocht en vaak gewoon een struggle. Het helpt als je snapt hoe je in elkaar zit. Want welke vraag je ook hebt, antwoorden krijg je door de reis naar binnen te maken.”

Datum

zaterdag 23 nov 2024

Tijd

20:30

Prijs

€22.50

Meer Info

KAARTEN
KAARTEN