Martijn Kardol – Welkom (try-out)

Foto: Pim Hendriksen

“Indrukwekkend” (NRC), “uitstekende verteller” (Volkskrant) en “een geweldige winnaar” (DVHN) schreef de pers nadat Martijn alle prijzen op het Leids- en Groninger Cabaret Festival won. Zijn debuutprogramma Bang werd ontvangen met uitsluitend lovende kritieken, ontving meerdere vier-sterren recensies en werd genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018.

In zijn tweede voorstelling maakt Martijn contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of doet daar in ieder geval een poging toe. Want alles beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier. Maakt hij hem verder open of gooit hij hem dicht?

Martijn is een veelgevraagd radiocolumnist (Radio538/ 3FM) en was wekelijks te zien met zijn rubriek Martijn zegt sorry bij RTL Late Night.

Dit is een late try-out, dus de voorstelling is bijna klaar voor de premiere!

Trailer vorig programma:

De pers over het debuutprogramma van Martijn:

“…een opvallend evenwichtig programma. Met zelfspot, hilarische observaties en een superieure verteltechniek” – ★★★★ Theaterkrant

“Zo veel fijne zelfspot” – ★★★★ Volkskrant

“Geraffineerd slim en spits in zijn ideeën.” – ★★★★ DVHN

“Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes.” – ★★★★ Volkskrant

Prijzen:                        

  • Nominatie Neerlands Hoop 2018
  • Jury- en publieksprijs Leids Cabaret Festival 2016.
  • Jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2015.