Martine Sandifort – Namasteetjes (try-out)

Voor deze voorstelling maken wij gebruik van extra veilige e-tickets via de Ticketmatic App om doorverkoop tegen te gaan. Installeer en registreer deze app vóórdat u kaarten gaat bestellen. Lees hier meer.


Een live changing experience event!  Ben jij op zoek naar geluk, rust en balans in je leven? Wil je eindelijk weer eens zorgeloos van het leven genieten? Dan moet je niet bij Martine Sandifort zijn!

Met haar online-trainingen Creëer je eigen crisis, Het is wat het is en Ben je er nou nóg niet overheen? Heeft Martine het afgelopen jaar al duizenden mensen naar de klote gecoacht! En met succes!“

Ik ben sindsdien volledig de weg kwijt, fantastisch!” – een vrouw
“Geweldig, zo diep ben ik nog nooit gegaan!” – een man
“Martine heeft echt het slechtste in mij naar boven gehaald, ik ben haar zo dankbaar!” – een vrouw

Nieuwsgierig? Kom ook naar Namasteetjes en laat Martine Sandifort jouw goeroe-coach zijn!
Wat krijg je? Allerhande tips, tricks en gasten, bepaalde oefeningen, een geleide meditatie gegeven door haar hond Fiebie en natuurlijk haar wereldhits Namasté, Koffiebekerrrr en Ik wil wel door maar het lukt me maar niet!

Aarzel niet en gun jezelf Namasteetjes! Een life changing experience event en daarna zal ook jouw leven compleet veranderd zijn. Of niet.

Martine Sandifort is bekend van Dokter Corrie, Kopspijkers, Koefnoen, Klokhuis, cabaret met Alex Klaasen en Remko Vrijdag.