Meiden van LOS – Lusten en Lasten

donderdag 21 januari 2021 - 20:30 uur
€ 17,50
Het Veur Theater
  • Cabaret
vrijdag 22 januari 2021 - 20:30 uur
€ 17,50
Het Veur Theater
  • Cabaret

Foto: Eva Broekema

De Meiden van LOS zijn terug! In een ongekend tempo volgen liedjes en sketches elkaar op in deze goudeerlijke voorstelling over de keerzijde van de medaille.

In deze voorstelling staan de strubbelingen van de moderne vrouw centraal.

Hoe vind je balans in de zoektocht naar perfectie? You only live once, dus maak er het beste van. Maak het perfect! Een dag geen perfectie is een dag die verloren is. Of toch niet?

De meiden komen er achter dat het leven best lastig is.

En natuurlijk willen ze, zoals vrijwel iedereen, wel de lusten maar niet de lasten. Maar helaas, deze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden: geen wilde stap-avond zonder de kater, geen goede baan zonder de stress, geen kind zonder de zorgen, geen relatie zonder de ruzies… Ja, de meiden kunnen nog wel even doorgaan en dat doen ze dan ook uitgebreid in deze voorstelling.

In Lusten en Lasten fantaseren de meiden er lustig op los en nemen geen blad voor de mond. Tevens staan de welbekende wellusten ook weer centraal, zoals het publiek van LOS gewend is.

Lusten en Lasten is na Lijf On Stage, FCKD, Total LOS, en VAST de vijfde voorstelling van de formatie LOS, die bestaat uit Dookje Engelhard, Kim de Fuijk, Vivianne van den Boom en Femke Vernij.  

Quotes uit Recensie Cultuurpodium.nl 17-4-2018 van Jacques Nachtegaal

Over de voorstelling VAST

…” Met “VAST”hebben ze mij overtuigd op dit moment wel een der beste muzikale cabaretgroepen te zijn die in ons land actief is. “…

…”ze zijn intenser doorontwikkeld en daarbij steeds persoonlijker geworden. Je mag met gerust hart stellen dat dit echte kleinkunst IS van het hoogste niveau.”…

Volledige recensie: http://www.cultuurpodium.nl/entry/1830