Meneer Monster – De Winter Gruffalo (3+)

zaterdag 28 november 2020 - 11:00 uur
€ 12,50
Het Veur Theater
  • Het Veur Theater
  • Jeugd
zaterdag 28 november 2020 - 13:30 uur
€ 12,50
Het Veur Theater
  • Het Veur Theater
  • Jeugd

Kinderen t/m 12 jaar hoeven onderling én tot volwassenen geen 1,5 meter afstand te houden. De kinderen t/m 12 jaar mogen geplaceerd worden op de lege plekken tussen de volwassen. Wij vragen u dan ook met zo min mogelijk volwassenen te komen en neem gerust een neefje, nichtje, klasgenootje, buurmeisje of buurjongen mee!

Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo!

Kom je kijken of de kleine muis het ook deze keer weer gaat winnen van de bosdieren en het monster? Deze winter is succesvoorstelling De Gruffalo te zien in een speciale sneeuw-editie. Dus neem je muts en handschoenen mee en geniet nog eenmaal van de avonturen van de Muis. Zelfs Slang is hiervoor wakker geworden uit zijn winterslaap.

De Gruffalo is een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder. Deze succesvoorstelling van Meneer Monster is een bewerking van het meesterlijke kinderboek De Gruffalo van Julia Donaldson & Axel Scheffler. Meneer Monster wekt kinder- en jeugdliteratuur echt tot leven op het podium. De voorstelling is doorspekt van fantasie, humor en verbeeldingskracht. Van begin tot het eind is de voorstelling energiek en fysiek.

Trailer “reguliere” Gruffalo:

De Gruffalo in Het Veur Theater in 2019