Michael Varekamp & The Legends – Louis

Louis! Een ode aan Louis Armstrong.

Een ode aan deze vrolijke grondlegger van de jazz zonder wie ook Prince nooit had bestaan. Louis Armstrong is de jeugdheld van Varekamp. Iconische songs zoals Mac the knife, Summertime en What a wonderful world zullen dan ook niet ontbreken.

Rietveld Theater biedt #Thuistheater. Een initiatief om ook nu van theater te kunnen genieten en artiesten een beetje te ondersteunen. Vaste bezoekers van het Veur Theater kunnen hiervan meegenieten. 

HOE WERKT HET?
Volg de link naar de betaalsite en schaf een ticket voor uzelf of de gevulde huiskamer aan. Geef aan dat de tickets via ons theater worden aangeschaft en wij ontvangen een klein percentage van de kaartverkoop.
Een mail met een link naar de voorstelling wordt verstuurd. De voorstellingen worden uitgezonden via het  YouTube kanaal van Rietveld Thuis Theater. Klik ruim voor aanvang van de voorstelling op de link, zodat duidelijk is dat deze werkt. De voorstelling start vervolgens automatisch.
Mocht de link geopend worden als de voorstelling al is begonnen, dan kijkt u met een kleine vertraging.
De kaartverkoop blijft open staan tot 2 weken na de live uitvoering. Ook in die periode kan er nog een kaartje worden aangeschaft.

Klik hier voor de veelgestelde vragen